Sis ve buzlanmanın neden olduğu kaza da 1 kişi öldü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2017 - 09:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sis ve buzlanmanın neden olduğu kaza da 1 kişi öldü

Kırşehir’de sis ve buzlanma nedeni ile meydana gelen kaza da 1 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre Ankara’dan Kayseri istikametine seyretmekte olan 19 UT 044 plakalı otomobil sürücüsü A.S.’nin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrasında takla attı. Otomobilde bulunan A.S. hayatını kaybederken yanında bulunan A.E. yaralanarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Kırşehir’de sis ve buzlanma nedeni ile meydana gelen kaza da 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Ankara’dan Kayseri istikametine seyretmekte olan 19 UT 044 plakalı otomobil sürücüsü A.S.’nin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrasında takla attı. Otomobilde bulunan A.S. hayatını kaybederken yanında bulunan A.E. yaralanarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.