Sinop Emniyet Müdürlüğü'ne Kırşehirli Şair Müdür

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2016 - 11:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sinop Emniyet Müdürlüğü'ne Kırşehirli Şair Müdür

Sinop'a şiir kitabı bulunan 47 yaşındaki Kırşehirli ''şair'' Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı. Görev yaptığı illerde başarılı çalışmaları ile tanınan Ercan Dağdeviren aynı zamanda yazdığı "Düşünce" isimli şiir kitabı nedeniyle “şair müdür” olarak da biliniyor. Ercan Dağdeviren’in önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor. Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, 1969 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesi Benzer köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu memleketinde bitirdikten sonra 1983 yılında Polis Kolejine girdi. 1987’de Polis Kolejinden, 1991 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesinde yüksek lisansını yaptı. Sırasıyla Ankara, Elazığ, Antalya ve Zonguldak illerinde görev yaptı. 1998-2001 yılları arasında Paris, UNESCO’da bulunan Türk temsilciliğine güvenlik ataşesi olarak görev yaptı. Dağdeviren evli ve 3 çocuk babası. FETÖ'cü POLİSLERE TESLİM OLUN ÇAĞRISI YAPMIŞTI Ercan Dağdeviren Balıkesir Emniyet Müdürü iken, telsizden yaptığı anonsla Fethullahçı terör örgütü içerisinde yer alan polislere seslenip teslim olmalarını istemişti. Dağdeviren, "Tasması başkasının elinde bulunan meslektaşlarıma sesleniyorum. Belki bugün bu son şansınız olabilir. Sizleri halkın oylarıyla, milli iradeyle göreve gelmiş hükümetimize ve devletimize biat etmeye davet ediyorum. Öz devletinizin kucağına özür dileyerek gelmenizi diliyorum" sözleriyle gündem olmuştu. "ADANA İSTEYENE ADANA, HAVYAR İSTEYEN HAVYAR" İkinci anonsunda ise Haber Merkezi'ne seslenerek kontrol ve kapama bölgeleri başta olmak üzere kent merkezinde görev yapan tüm personelin istek ve ihtiyaçlarının Polis Evi Müdürlüğü tarafından karşılanması talimatını veren Dağdeviren, "Hain FETÖ terör örgütüne karşı gece gündüz demeden özveriyle görev yapan personelimiz, her isteğiyle ilgili varsa şimdi çekinmeden mandala basarak söyleyebilirler" dedi. Dağdeviren hemen ardından yaptığı anonsta ise "Polis Evi Müdürümüzü konuyla ilgili bilgilendirin. Polis Evi Müdürümüz kentin değişik noktalarında görev yapan tüm personelimize ulaşarak ne istediklerini teker teker sorsun. Adana isteyene Adana, kola isteyene kola, havyar isteyene havyar tedarik edilip görev noktalarına götürülsün" emrini vermişti.
Sinop'a şiir kitabı bulunan 47 yaşındaki Kırşehirli ''şair'' Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı.

Görev yaptığı illerde başarılı çalışmaları ile tanınan Ercan Dağdeviren aynı zamanda yazdığı "Düşünce" isimli şiir kitabı nedeniyle “şair müdür” olarak da biliniyor. Ercan Dağdeviren’in önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor. Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, 1969 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesi Benzer köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu memleketinde bitirdikten sonra 1983 yılında Polis Kolejine girdi. 1987’de Polis Kolejinden, 1991 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesinde yüksek lisansını yaptı. Sırasıyla Ankara, Elazığ, Antalya ve Zonguldak illerinde görev yaptı. 1998-2001 yılları arasında Paris, UNESCO’da bulunan Türk temsilciliğine güvenlik ataşesi olarak görev yaptı. Dağdeviren evli ve 3 çocuk babası. FETÖ'cü POLİSLERE TESLİM OLUN ÇAĞRISI YAPMIŞTI Ercan Dağdeviren Balıkesir Emniyet Müdürü iken, telsizden yaptığı anonsla Fethullahçı terör örgütü içerisinde yer alan polislere seslenip teslim olmalarını istemişti. Dağdeviren, "Tasması başkasının elinde bulunan meslektaşlarıma sesleniyorum. Belki bugün bu son şansınız olabilir. Sizleri halkın oylarıyla, milli iradeyle göreve gelmiş hükümetimize ve devletimize biat etmeye davet ediyorum. Öz devletinizin kucağına özür dileyerek gelmenizi diliyorum" sözleriyle gündem olmuştu.

"ADANA İSTEYENE ADANA, HAVYAR İSTEYEN HAVYAR" İkinci anonsunda ise Haber Merkezi'ne seslenerek kontrol ve kapama bölgeleri başta olmak üzere kent merkezinde görev yapan tüm personelin istek ve ihtiyaçlarının Polis Evi Müdürlüğü tarafından karşılanması talimatını veren Dağdeviren, "Hain FETÖ terör örgütüne karşı gece gündüz demeden özveriyle görev yapan personelimiz, her isteğiyle ilgili varsa şimdi çekinmeden mandala basarak söyleyebilirler" dedi. Dağdeviren hemen ardından yaptığı anonsta ise "Polis Evi Müdürümüzü konuyla ilgili bilgilendirin. Polis Evi Müdürümüz kentin değişik noktalarında görev yapan tüm personelimize ulaşarak ne istediklerini teker teker sorsun. Adana isteyene Adana, kola isteyene kola, havyar isteyene havyar tedarik edilip görev noktalarına götürülsün" emrini vermişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.