Sınav Stresini Yaz Şenliği İle Attılar

EĞİTİM 22.06.2021 - 12:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sınav Stresini Yaz Şenliği İle Attılar

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından bu hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavları öncesinde Güzler Evcil Hayvanlar Parkı’nda Yaz Şenliği düzenlendi.

Dönem boyunca BEGEM’de devam eden ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarına katılan öğrenciler ve sınava girecek bütün öğrencilere yönelik olarak sınav stresinden uzaklaşılması amacıyla düzenlenen Yaz Şenliği’ne Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da katılarak gençlere moral verdi.      Çeşitli konser ve etkinliklerin yer aldığı Yaz Şenliği’nde öğrenciler doyasıya eğlenerek sınav öncesi moral buldular. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: ‘’Kıymetli öğrenciler, siz bizim geleceğimizsiniz. Ne yazık ki, Pandemi sürecinin zor şartlarında ancak güzel hayallerle ve umutlarla bu sınavlara hazırlandınız. Hepinizin hayallerine ulaşmanız en büyük isteğimizdir. Bildiğiniz gibi Kırşehir Belediyesi olarak üniversite sınavlarına hazırlık konusunda ücretsiz kurslar düzenledik. Yine son haftalarda farklı ders konularının genel tekrarları düzenlendi. Umuyorum ki eksiksiz bir şekilde sınav hazırlıklarınızı tamamladınız. Başarılı olacağınıza inancımız sonsuzdur. Eğitimde marka kent olan Kırşehir’de bu haftasonu yapılacak sınavlarda da yine ilimizin adını başarısıyla duyuracağız. Sınavlar tabi ki önemli ancak her şey değil. Başarılı olmadığınız takdir de bunu hayatın sonu olarak da görmeyin. Azim ve kararlılıkla çalışırsanız başarılı olmama şansınız yoktur. Sizleri çok seviyor, tekrar hepinize başarılar diliyorum.’’ dedi.      
Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından bu hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavları öncesinde Güzler Evcil Hayvanlar Parkı’nda Yaz Şenliği düzenlendi.

Dönem boyunca BEGEM’de devam eden ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarına katılan öğrenciler ve sınava girecek bütün öğrencilere yönelik olarak sınav stresinden uzaklaşılması amacıyla düzenlenen Yaz Şenliği’ne Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da katılarak gençlere moral verdi.

 

  

Çeşitli konser ve etkinliklerin yer aldığı Yaz Şenliği’nde öğrenciler doyasıya eğlenerek sınav öncesi moral buldular. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: ‘’Kıymetli öğrenciler, siz bizim geleceğimizsiniz. Ne yazık ki, Pandemi sürecinin zor şartlarında ancak güzel hayallerle ve umutlarla bu sınavlara hazırlandınız. Hepinizin hayallerine ulaşmanız en büyük isteğimizdir. Bildiğiniz gibi Kırşehir Belediyesi olarak üniversite sınavlarına hazırlık konusunda ücretsiz kurslar düzenledik. Yine son haftalarda farklı ders konularının genel tekrarları düzenlendi. Umuyorum ki eksiksiz bir şekilde sınav hazırlıklarınızı tamamladınız. Başarılı olacağınıza inancımız sonsuzdur. Eğitimde marka kent olan Kırşehir’de bu haftasonu yapılacak sınavlarda da yine ilimizin adını başarısıyla duyuracağız. Sınavlar tabi ki önemli ancak her şey değil. Başarılı olmadığınız takdir de bunu hayatın sonu olarak da görmeyin. Azim ve kararlılıkla çalışırsanız başarılı olmama şansınız yoktur. Sizleri çok seviyor, tekrar hepinize başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.