Sınav Öncesi Öğrenciler İçin Moral Pikniği Düzenlendi

EĞİTİM 09.06.2022 - 12:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sınav Öncesi Öğrenciler İçin Moral Pikniği Düzenlendi

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM), YKS’ye girecek öğrenciler için motivasyon pikniği düzenledi.

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) tarafından  Güzler Piknik alanında, BEGEM Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencileri için piknik düzenlendi.     Güzler Parkı’nda düzenlenen motivasyon pikniğine katılarak gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (BEGEM), YKS’ye girecek öğrencilerimiz için düzenlediği motivasyon pikniğine katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.     BEGEM tarafından YKS’ye hazırlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencilerine yönelik açılan kurstan faydalanan öğrencilere düzenlenen motivasyon etkinliğinde öğrenciler doyasına eğlenerek moral depoladı.    
Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM), YKS’ye girecek öğrenciler için motivasyon pikniği düzenledi.

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) tarafından  Güzler Piknik alanında, BEGEM Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencileri için piknik düzenlendi.

 

 

Güzler Parkı’nda düzenlenen motivasyon pikniğine katılarak gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (BEGEM), YKS’ye girecek öğrencilerimiz için düzenlediği motivasyon pikniğine katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

 

BEGEM tarafından YKS’ye hazırlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencilerine yönelik açılan kurstan faydalanan öğrencilere düzenlenen motivasyon etkinliğinde öğrenciler doyasına eğlenerek moral depoladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.