Sinan Oğan, PKK'nın Hain Saldırıları Sonrası Hükümeti Eleştirdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2016 - 12:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sinan Oğan, PKK'nın Hain Saldırıları Sonrası Hükümeti Eleştirdi

MHP Genel Başkan Adaylarından Sinan Oğan, Van'da ve Elazığ'da polise düzenlenen saldırılar sonrası hükümeti eleştirdi.   Sinan Oğan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'Elinizde OHAL imkanı var. FETÖ ile işbirliği yapan PKK'ya karşı neden kullanmıyorsunuz? Saldırı hükumete olunca mı harekete geçiyorsunuz? Elazığ Emniyet Müdürlüğü terör saldırısı ile yerle bir edildi. Şehitlerimiz var. Kamudaki tek bir PKK'lı tutuklanmadı. PKK'nın şirketlerine operasyon yapılmadı? Sadece dağı taşı bombalamakla sorunun çözülmediğini siz söylediniz. Derhal gereği yapılmalıdır. Nasıl ki FETÖ/PDY'ye karşı topyekün bir mücadele yapılıyorsa aynı şekilde PKK terörüne karşı da topyekün mücadeleye derhal başlanmalıdır.' ifadelerine yer verdi.
MHP Genel Başkan Adaylarından Sinan Oğan, Van'da ve Elazığ'da polise düzenlenen saldırılar sonrası hükümeti eleştirdi.

  Sinan Oğan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'Elinizde OHAL imkanı var. FETÖ ile işbirliği yapan PKK'ya karşı neden kullanmıyorsunuz? Saldırı hükumete olunca mı harekete geçiyorsunuz? Elazığ Emniyet Müdürlüğü terör saldırısı ile yerle bir edildi. Şehitlerimiz var. Kamudaki tek bir PKK'lı tutuklanmadı. PKK'nın şirketlerine operasyon yapılmadı? Sadece dağı taşı bombalamakla sorunun çözülmediğini siz söylediniz. Derhal gereği yapılmalıdır. Nasıl ki FETÖ/PDY'ye karşı topyekün bir mücadele yapılıyorsa aynı şekilde PKK terörüne karşı da topyekün mücadeleye derhal başlanmalıdır.' ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.