Sıdıklı Köyleri İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

SİYASET 07.01.2023 - 22:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sıdıklı Köyleri İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Sıdıklı Derneği tarafından organize edilen Sıdıklı Köyleri istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Sıdıklı Köyleri, istişare toplantısında bir araya geldi.Yemekli yapılan toplantıya Esnaf Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Murat Adıyaman, Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Yaşar, STK Temsilcileri, oda başkanları ve Sıdıklı Derneği üyeleri katıldı.     SIDIKLI KÖYLERİNİN SEÇMEN SAYISI 13 BİN Toplantıda Sıdıklı Köyleri'nin sorunları tartışılarak toplantıda dile getirildi ve ilgili kurumlara aktarılmak üzere yetkili üyelere bildirildi.Öte yandan toplantıda Sıdıklı Köyleri'nin seçmen sayısının 13 bin olduğu dile getirilerek, Genel seçim sürecinde izlenecek yol haritası da masaya yatırıldı.    
Sıdıklı Derneği tarafından organize edilen Sıdıklı Köyleri istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Sıdıklı Köyleri, istişare toplantısında bir araya geldi.Yemekli yapılan toplantıya Esnaf Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Murat Adıyaman, Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Yaşar, STK Temsilcileri, oda başkanları ve Sıdıklı Derneği üyeleri katıldı.

 

 

SIDIKLI KÖYLERİNİN SEÇMEN SAYISI 13 BİN

Toplantıda Sıdıklı Köyleri'nin sorunları tartışılarak toplantıda dile getirildi ve ilgili kurumlara aktarılmak üzere yetkili üyelere bildirildi.Öte yandan toplantıda Sıdıklı Köyleri'nin seçmen sayısının 13 bin olduğu dile getirilerek, Genel seçim sürecinde izlenecek yol haritası da masaya yatırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.