Siberay Ekipleri'nden Kırşehir'de Uyarı ve Bilgilendirme

ASAYİŞ 12.11.2021 - 12:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Siberay Ekipleri'nden Kırşehir'de Uyarı ve Bilgilendirme

Kırşehir'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri güvenli internet, bilinçli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

 Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube ve  Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından SİBERAY Projesi çerçevesinde, 'Siber Suçların Gerçekleşmeden Engellenmesi', 'Karşılaşılan Maddi ve Manevi Zararların En Aza İndirgenmesi', 'Farkındalık ve Bilinçlendirme Faaliyetleri' konularında bilgilendirme ve tanıtım çalışması gerçekleştirildi.     Şehrin muhtelif noktalarında düzenlenen broşürlü ve anlatımlı bilgilendirmelerde; siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, siber güvenlik, güvenli internet, sosyal medyanın hayatımıza etkisi ve diğer konu başlıklarında uyarılar yapıldı. Etkinlikte, vatandaşların soruları da yanıtlandı.      
Kırşehir'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri güvenli internet, bilinçli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

 Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube ve  Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından SİBERAY Projesi çerçevesinde, 'Siber Suçların Gerçekleşmeden Engellenmesi', 'Karşılaşılan Maddi ve Manevi Zararların En Aza İndirgenmesi', 'Farkındalık ve Bilinçlendirme Faaliyetleri' konularında bilgilendirme ve tanıtım çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Şehrin muhtelif noktalarında düzenlenen broşürlü ve anlatımlı bilgilendirmelerde; siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, siber güvenlik, güvenli internet, sosyal medyanın hayatımıza etkisi ve diğer konu başlıklarında uyarılar yapıldı. Etkinlikte, vatandaşların soruları da yanıtlandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.