Şeytanın Bacağını Kırdık

SPOR 12.12.2021 - 20:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şeytanın Bacağını Kırdık

TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, evinde Karacabey Belediyespor'u 2-0 yenerek 7 hafta sonra galip geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, ligin 17. haftasında sahasında Teco Karacabey Belediyespor'u 2-0 yenerek 7 hafta sonra galip geldi.Kırşehir Belediyespor'da goller 34. dakikada Ozan Karabacak ve 83. dakikada Volkan Kılıç'tan geldi.Yeşil beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 20'ye yükselterek ligin 15. haftasında 10. sıraya yerleşti.     Galibiyetin ardından soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı.Kulüp as başkanı Çağatay Torun burada yaptığı açıklamada , ''Öncelikle bu galibiyetten dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizler bugün giydiğiniz formanın hakkını sahada en iyisini sergileyerek verdiniz. Bu takım geçen sene Play-Off oynadı ve Play-Off oynayan bir takıma geldiğinizi bugün oynadınız futbolla herkese gösterdiniz. Hepinizi tek tek kutluyorum bu galibiyetin de bununla sınırlı kalmayacağını adım gibi eminim. Şanssızlıklar yakamızı bırakmıyordu. Bugün o şansızlığımızı kırdık. Herkesin yüreğine sağlık'' ifadelerini kullandı.     Kulüp basın sözcüsü Battal Çelik ise yaptığı açıklamada : "Kendi saha ve taraftarımızın önünde çok önemli bir maça çıktık. 7 haftadır galip gelememenin vermiş olduğu stres ve baskı ile maça çıktık. Arka arkaya puan kayıplarının ardından kendi evimizde oynadığımız maçta 3 puan aldık. Maçta rakibin baskısına rağmen hakimiyeti elimize aldık ve maç bitene kadar üstün oyunumuz devam etti, 2-0 kazandık. Gollerin haricinde neredeyse 4-5 net pozisyon daha yakaladık ancak gole çeviremedik. Daha fazla puanlar ile üst sıralara yükselmek için taraftarlarımızın desteklerinin devam etmesini istiyor, takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Teknik ekip başta olmak üzere oyuncularımızı bu güzel oyun ve sonuçtan dolayı kutluyorum'' şeklinde konuştu. LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :
TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, evinde Karacabey Belediyespor'u 2-0 yenerek 7 hafta sonra galip geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, ligin 17. haftasında sahasında Teco Karacabey Belediyespor'u 2-0 yenerek 7 hafta sonra galip geldi.Kırşehir Belediyespor'da goller 34. dakikada Ozan Karabacak ve 83. dakikada Volkan Kılıç'tan geldi.Yeşil beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 20'ye yükselterek ligin 15. haftasında 10. sıraya yerleşti.

 

 

Galibiyetin ardından soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı.Kulüp as başkanı Çağatay Torun burada yaptığı açıklamada , ''Öncelikle bu galibiyetten dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizler bugün giydiğiniz formanın hakkını sahada en iyisini sergileyerek verdiniz. Bu takım geçen sene Play-Off oynadı ve Play-Off oynayan bir takıma geldiğinizi bugün oynadınız futbolla herkese gösterdiniz. Hepinizi tek tek kutluyorum bu galibiyetin de bununla sınırlı kalmayacağını adım gibi eminim. Şanssızlıklar yakamızı bırakmıyordu. Bugün o şansızlığımızı kırdık. Herkesin yüreğine sağlık'' ifadelerini kullandı.

 

 

Kulüp basın sözcüsü Battal Çelik ise yaptığı açıklamada :

"Kendi saha ve taraftarımızın önünde çok önemli bir maça çıktık. 7 haftadır galip gelememenin vermiş olduğu stres ve baskı ile maça çıktık. Arka arkaya puan kayıplarının ardından kendi evimizde oynadığımız maçta 3 puan aldık. Maçta rakibin baskısına rağmen hakimiyeti elimize aldık ve maç bitene kadar üstün oyunumuz devam etti, 2-0 kazandık. Gollerin haricinde neredeyse 4-5 net pozisyon daha yakaladık ancak gole çeviremedik. Daha fazla puanlar ile üst sıralara yükselmek için taraftarlarımızın desteklerinin devam etmesini istiyor, takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Teknik ekip başta olmak üzere oyuncularımızı bu güzel oyun ve sonuçtan dolayı kutluyorum'' şeklinde konuştu.

LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.