Seyir halinde iken asfaltta çöküntü meydana geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2016 - 15:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Seyir halinde iken asfaltta çöküntü meydana geldi

Adliye kavşağında asfaltın bir bölümünün çökmesi sonucunda bir araç zarar gördü. 40 BA 290 plakalı otomobil adliye kavşağı üzerinden şehir merkezi istikametine seyir halinde iken alt yapı çalışmalarının olduğu bölgede asfaltın bir bölümü çöktü. Asfaltın çökmesinin ardından kısa süreli şok yaşayan otomobil sürücüsü ne olduğunu anlayamazken çevrede bulunanların yardımı ile otomobilin sol tekerleği düştüğü çukurdan çıkartıldı. Kırşehir Belediyesi ise şehir merkezinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Adliye kavşağında asfaltın bir bölümünün çökmesi sonucunda bir araç zarar gördü.

40 BA 290 plakalı otomobil adliye kavşağı üzerinden şehir merkezi istikametine seyir halinde iken alt yapı çalışmalarının olduğu bölgede asfaltın bir bölümü çöktü. Asfaltın çökmesinin ardından kısa süreli şok yaşayan otomobil sürücüsü ne olduğunu anlayamazken çevrede bulunanların yardımı ile otomobilin sol tekerleği düştüğü çukurdan çıkartıldı. Kırşehir Belediyesi ise şehir merkezinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.