SEYGED Başkanı Ömer Çetiner Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

GÜNDEM 01.05.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

SEYGED Başkanı Ömer Çetiner Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Ömer Çetiner Hayatını Kaybetti.

Kırşehir'de mühendislik mesleğini sürdüren ve Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanlığı yapan,  aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Ömer Çetiner oğlunun lösemi tedavisi için İstanbul'da bulunuyordu.Burada koronavirüse yakalanan Çetiner yoğun bakımda tedavi altına alındı.Entübe olan Çetiner buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.   KIRŞEHİR ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ   Kendisi de Seyfe Köyü nüfusuna kayıtlı olan Ömer Çetiner , Seyfe Gölü'nün korunması için çok sayıda çalışma yapmıştı.Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı da olan Çetiner , Seyfe Gölünü fotoğraflayarak albümler ve takvimler hazırlayıp , gölün tanıtımına da önemli katkılar sunmuştu.Acı haber ile birlikte Çetiner'in sevenleri yasa boğuldu.     Kırşehir Haber Türk olarak Ömer Çetiner'e Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Ömer Çetiner Hayatını Kaybetti.

Kırşehir'de mühendislik mesleğini sürdüren ve Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanlığı yapan,  aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Ömer Çetiner oğlunun lösemi tedavisi için İstanbul'da bulunuyordu.Burada koronavirüse yakalanan Çetiner yoğun bakımda tedavi altına alındı.Entübe olan Çetiner buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.

 

KIRŞEHİR ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ

 

Kendisi de Seyfe Köyü nüfusuna kayıtlı olan Ömer Çetiner , Seyfe Gölü'nün korunması için çok sayıda çalışma yapmıştı.Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı da olan Çetiner , Seyfe Gölünü fotoğraflayarak albümler ve takvimler hazırlayıp , gölün tanıtımına da önemli katkılar sunmuştu.Acı haber ile birlikte Çetiner'in sevenleri yasa boğuldu.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak Ömer Çetiner'e Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.