Seyfi Görevi Çelik'e Devrediyor

GÜNDEM 03.04.2021 - 06:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Seyfi Görevi Çelik'e Devrediyor

2 yıldır Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Hacı Ömer Seyfi görevini il genel meclisi üyesi Şaba Çelik'e devrediyor.

AK Parti'den il genel meclisi başkanlığı görevini yürüten Hacı Ömer Seyfi , 2 yıllık görevini bıraktı.Daha önce AK Parti Merkez İlçe başkanlığı yapan ve il genel meclisi üyesi olan Şaban Çelik ise 5 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan İl Genel Meclisi Başkanlığına AK Parti ve MHP'li üyelerin desteği ile aday gösterildi.     Şaban Çelik   İl Genel Meclisinde Cumhur İttifakı çoğunluğu elde bulundurduğu için Şaban Çelik'in İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
2 yıldır Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Hacı Ömer Seyfi görevini il genel meclisi üyesi Şaba Çelik'e devrediyor.
AK Parti'den il genel meclisi başkanlığı görevini yürüten Hacı Ömer Seyfi , 2 yıllık görevini bıraktı.Daha önce AK Parti Merkez İlçe başkanlığı yapan ve il genel meclisi üyesi olan Şaban Çelik ise 5 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan İl Genel Meclisi Başkanlığına AK Parti ve MHP'li üyelerin desteği ile aday gösterildi.
 
  Şaban Çelik
 
İl Genel Meclisinde Cumhur İttifakı çoğunluğu elde bulundurduğu için Şaban Çelik'in İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.