Seyfe Gölü'nün Allı Turnası Mucur'un Yeni Simgesi Oldu

YAŞAM 06.10.2020 - 20:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Seyfe Gölü'nün Allı Turnası Mucur'un Yeni Simgesi Oldu

Mucur'da bulunan Seyfe Gölü Kuş Cenneti'ne ev sahipliği yapan ve halk arasında ''Allı Turna'' olarak bilinen flamingolar Mucur Kaymakamlığı'nın kurumsal kimliği yeni logosunun simgesi yapıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Mucur Kaymakamlığı'nın kurumsal logosu için çalışma yapıldığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu'nun desteğiyle hazırlanan, ilçe ile özdeşleşen Seyfe Gölü Kuş Cenneti ile ilgili logo tasarımının beğenilerek uygulanmasına karar verildiği belirtildi.   TÜRKÜLERE KONU OLAN ALLI TURNA YENİ LOGONUN SİMGESİ OLDU Halk arasında Allı Turna olarak bilinen ve birçok türkiye konu olan Flamingolar yeni logonun simgesi oldu           Yeni logo ile ilgili yapılan açıklamada, şunlar ifade edildi: "Kuşlarının beslenme, üreme ve konaklama alanı olarak sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önemli sulak alanlarından olan, çeşitli uluslararası sözleşmelerle de koruma altında bulunan Seyfe Gölü'nde barınan flamingo, logonun ana temasını oluşturmaktadır. Logo, hızlı, kolay ve doğru bir şekilde karşı tarafın ilk bakışta anlaşılırlığı üzerine odaklanmıştır. Logoda, daha fazla özellik anlatılabilecekken birden fazla kavramın kargaşaya neden olabileceği düşünülerek, modern tasarım kullanılarak sade ve vektörel bir çalışma yapılmıştır. Logo tasarımındaki destekleri nedeniyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu'na teşekkür ederiz."
Mucur'da bulunan Seyfe Gölü Kuş Cenneti'ne ev sahipliği yapan ve halk arasında ''Allı Turna'' olarak bilinen flamingolar Mucur Kaymakamlığı'nın kurumsal kimliği yeni logosunun simgesi yapıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Mucur Kaymakamlığı'nın kurumsal logosu için çalışma yapıldığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu'nun desteğiyle hazırlanan, ilçe ile özdeşleşen Seyfe Gölü Kuş Cenneti ile ilgili logo tasarımının beğenilerek uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

 

TÜRKÜLERE KONU OLAN ALLI TURNA YENİ LOGONUN SİMGESİ OLDU

Halk arasında Allı Turna olarak bilinen ve birçok türkiye konu olan Flamingolar yeni logonun simgesi oldu

 

 

 

 

 

Yeni logo ile ilgili yapılan açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Kuşlarının beslenme, üreme ve konaklama alanı olarak sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önemli sulak alanlarından olan, çeşitli uluslararası sözleşmelerle de koruma altında bulunan Seyfe Gölü'nde barınan flamingo, logonun ana temasını oluşturmaktadır. Logo, hızlı, kolay ve doğru bir şekilde karşı tarafın ilk bakışta anlaşılırlığı üzerine odaklanmıştır. Logoda, daha fazla özellik anlatılabilecekken birden fazla kavramın kargaşaya neden olabileceği düşünülerek, modern tasarım kullanılarak sade ve vektörel bir çalışma yapılmıştır. Logo tasarımındaki destekleri nedeniyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu'na teşekkür ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.