Selçuk Tepeli Haber Sunumu Sırasında Çılgına Döndü

GÜNDEM 20.05.2022 - 22:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selçuk Tepeli Haber Sunumu Sırasında Çılgına Döndü

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, köylülerin ve çiftçilerin sorunlarıyla ilgili bir haberden sonra canlı yayında çok sinirlendi.  “Geç abi geç” diyerek yönetmene seslenen Selçuk Tepeli elindeki kalemi fırlattı, daha sonra da masasındaki su dolu bardağa vurdu. Bardağın kameraya doğru gelmesiyle bütün su kameranın kadrajına döküldü.  Selçuk Tepeli daha sonra medya kurallarının gerektirdiği gibi ölçülü davranmadığı için özür diledi. Selçuk Tepeli'nin canlı yayın görüntüsü sosyal medyada günün en çok konuşulan haberi oldu.

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, köylülerin ve çiftçilerin sorunlarıyla ilgili bir haberden sonra canlı yayında çok sinirlendi. 

“Geç abi geç” diyerek yönetmene seslenen Selçuk Tepeli elindeki kalemi fırlattı, daha sonra da masasındaki su dolu bardağa vurdu.

Bardağın kameraya doğru gelmesiyle bütün su kameranın kadrajına döküldü. 

Selçuk Tepeli daha sonra medya kurallarının gerektirdiği gibi ölçülü davranmadığı için özür diledi.

Selçuk Tepeli'nin canlı yayın görüntüsü sosyal medyada günün en çok konuşulan haberi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.