Selahattin Ekicioğlu Şehir İçi Alt ve Üst Yapı Çalışmalarını Değerlendirdi

GÜNDEM 12.10.2021 - 19:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu Şehir İçi Alt ve Üst Yapı Çalışmalarını Değerlendirdi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Yenice Mahallesi ve Ahi Evran Mahallesi'nde devam eden kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını değerlendirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yenice Mahallesi Eski Hayır Evi ve Kuaförler Sokağı ile Ahi Evran Mahallesi 735. Sokaktaki yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ettiğini belirterek şu açıklamada bulundu:     ''DAHA GÜZEL VE YAŞANILIR BİR ŞEHİR'' “Anadolu’nun ortasında bulunan güzel Kırşehir’imizin daha güzel , yaşanılır ve mutlu yarınları olan bir şehir olması için tüm birimlerimizle Kırşehir halkından aldığımız destekle çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz.Çağdaş şehirlerin olmazsa olmazlarından olan alt yapı çalışmalarımızla birlikte ilimizin sosyal kültürel yaşamına ivme kazandıracak olan faaliyetlerimiz de devam ediyor.     ''GEREKSİZ HARCAMA VE İSRAFIN ÖNÜNE GEÇEREK ÇALIŞIYORUZ'' Biz göreve gelmeden önce de söylediğimiz gibi kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan, hep birlikte ortak akılla bu şehri yönetiyoruz. Bu kapsamda yarım kalan projelerin tamamlanması, kent estetiğine yakışır biçimde alt-yapı ve üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürülmesi, yoğun krizlerin yaşandığı böylesine sıkıntılı bir ekonomik ortamda gereksiz harcamaların ve israfın da önüne geçerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.     ''MÜFTÜLÜK CADDESİNİ 1 DAİRE PARASINA BİTİRDİK'' Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin çağdaş ve yaşanılabilir bir şehircilik anlayışına göre şekillendirilip dönüştürülmesi için insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Kırşehir’de el değmemiş mahalle bırakmayacağız. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Dönerciler çarşısı olarak da bilinen Müftülük caddemizi neredeyse bir daire parasına düzenleyerek esnafımızın ve hemşehrilerimizin kullanımına açmıştık.      Ekiplerimiz, hazırladığımız plan çerçevesinde eksik olan yol, kaldırım çalışmaları ve asfalt serim işlemlerini hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Yenice Mahallesi Eski Hayır Evi ve Kuaförler Sokağı ile Ahi Evran Mahallesi 735. Sokaktaki yol, kaldırım çalışmalarımız bitme aşamasına geldi. Yol ve kaldırım çalışmasının hemen ardından da ekiplerimiz tarafından asfalt serim işlemlerimiz gerçekleştirilecek.     Her şey insanlarımızın daha güzel bir Kırşehir’de yaşaması için. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kırşehirli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Yenice Mahallesi ve Ahi Evran Mahallesi'nde devam eden kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını değerlendirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yenice Mahallesi Eski Hayır Evi ve Kuaförler Sokağı ile Ahi Evran Mahallesi 735. Sokaktaki yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ettiğini belirterek şu açıklamada bulundu:

 

 

''DAHA GÜZEL VE YAŞANILIR BİR ŞEHİR''

“Anadolu’nun ortasında bulunan güzel Kırşehir’imizin daha güzel , yaşanılır ve mutlu yarınları olan bir şehir olması için tüm birimlerimizle Kırşehir halkından aldığımız destekle çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz.Çağdaş şehirlerin olmazsa olmazlarından olan alt yapı çalışmalarımızla birlikte ilimizin sosyal kültürel yaşamına ivme kazandıracak olan faaliyetlerimiz de devam ediyor.

 

 

''GEREKSİZ HARCAMA VE İSRAFIN ÖNÜNE GEÇEREK ÇALIŞIYORUZ''

Biz göreve gelmeden önce de söylediğimiz gibi kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan, hep birlikte ortak akılla bu şehri yönetiyoruz. Bu kapsamda yarım kalan projelerin tamamlanması, kent estetiğine yakışır biçimde alt-yapı ve üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürülmesi, yoğun krizlerin yaşandığı böylesine sıkıntılı bir ekonomik ortamda gereksiz harcamaların ve israfın da önüne geçerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.

 

 

''MÜFTÜLÜK CADDESİNİ 1 DAİRE PARASINA BİTİRDİK''

Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin çağdaş ve yaşanılabilir bir şehircilik anlayışına göre şekillendirilip dönüştürülmesi için insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Kırşehir’de el değmemiş mahalle bırakmayacağız. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Dönerciler çarşısı olarak da bilinen Müftülük caddemizi neredeyse bir daire parasına düzenleyerek esnafımızın ve hemşehrilerimizin kullanımına açmıştık.

 

 

 Ekiplerimiz, hazırladığımız plan çerçevesinde eksik olan yol, kaldırım çalışmaları ve asfalt serim işlemlerini hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Yenice Mahallesi Eski Hayır Evi ve Kuaförler Sokağı ile Ahi Evran Mahallesi 735. Sokaktaki yol, kaldırım çalışmalarımız bitme aşamasına geldi. Yol ve kaldırım çalışmasının hemen ardından da ekiplerimiz tarafından asfalt serim işlemlerimiz gerçekleştirilecek.

 

 

Her şey insanlarımızın daha güzel bir Kırşehir’de yaşaması için. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kırşehirli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.