Selahattin Ekicioğlu'ndan Ertuğrul Gazi'ye Ziyaret

GÜNDEM 10.10.2021 - 22:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu'ndan Ertuğrul Gazi'ye Ziyaret

Bilecik'te CHP'li Belediye Başkanları Buluşması programına katılan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ertuğrul diğer belediye başkanları ile birlikte Gazi Türbesi'ni ziyaret etti.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3 günlük CHP'li Belediye Başkanları Buluşması programı kapsamında Bilecik ve ilçelerini gezen belediye başkanlarının bir diğer durağı da Söğüt oldu. Başkanlar, Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babası ve Kayı Boyu aşiretinin lideri Ertuğrul Gazi'nin türbesini ziyaret ettiler.Türbe girişinde alp kıyafetli askerlerin 'saygı nöbeti'ni izleyen başkan ve eşleri, ardından dua ettiler.     Ziyarete Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte , Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  katıldı. Söğüt gezisinde Hamidiye Külliyesi ve diğer tarihi alanlar da gezildi. Heyete tarihi yerler hakkında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Taner Bilgin bilgi verdi.  
Bilecik'te CHP'li Belediye Başkanları Buluşması programına katılan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ertuğrul diğer belediye başkanları ile birlikte Gazi Türbesi'ni ziyaret etti.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3 günlük CHP'li Belediye Başkanları Buluşması programı kapsamında Bilecik ve ilçelerini gezen belediye başkanlarının bir diğer durağı da Söğüt oldu. Başkanlar, Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babası ve Kayı Boyu aşiretinin lideri Ertuğrul Gazi'nin türbesini ziyaret ettiler.Türbe girişinde alp kıyafetli askerlerin 'saygı nöbeti'ni izleyen başkan ve eşleri, ardından dua ettiler.

 

 

Ziyarete Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte , Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  katıldı. Söğüt gezisinde Hamidiye Külliyesi ve diğer tarihi alanlar da gezildi. Heyete tarihi yerler hakkında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Taner Bilgin bilgi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.