Selahattin Ekicioğlu, ''Halkın Ekonomik Dar Boğazdan Bir An Önce Kurtarılması Gerekiyor''

GÜNDEM 12.10.2022 - 10:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu, ''Halkın Ekonomik Dar Boğazdan Bir An Önce Kurtarılması Gerekiyor''

Parti teşkilatı ile birlikte vatandaşları ve esnafı dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Halkımız büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde'' yorumunda bulundu.

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği ziyaretinin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün ve Adalet komisyonu başkanı Ömer Dadal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu saha çalışmaları ile  vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.     ''VATANDAŞIN EKONOMİK SIKINTISININ BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMESİ LAZIM'' Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ,CHP İl Başkanı Baran Genç ve parti teşkilatı mensupları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Ekicioğlu, ''Halkımız büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde ve mevcut durumdan oldukça şikayetçiler.Bu durumun ortadan kalkması ve bir an önce çözüm bulunmasını talep ediyorlar'' açıklamasında bulundu.     ''VAR GÜCÜMÜZLE, KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'' Kırşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Ekicioğlu, '' Daha önce hiç dokunulmamış ve hizmet almamış bölgelere girdik.Buradaki vatandaşlarımız, belediye hizmeti ile tanıştı.Biz çalıştıkça insanların beklentileri de artıyor.Bu beklentileri karşılamak için var gücümüzle kendi öz kaynaklarımızla çalışmaya devam edeceğiz.Kırşehir'i Anadolu'nun parlayan yıldızı haline getireceğiz'' ifadelerini kullandı.
Parti teşkilatı ile birlikte vatandaşları ve esnafı dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Halkımız büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde'' yorumunda bulundu.

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği ziyaretinin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün ve Adalet komisyonu başkanı Ömer Dadal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu saha çalışmaları ile  vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

 

 

''VATANDAŞIN EKONOMİK SIKINTISININ BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMESİ LAZIM''

Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ,CHP İl Başkanı Baran Genç ve parti teşkilatı mensupları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Ekicioğlu, ''Halkımız büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde ve mevcut durumdan oldukça şikayetçiler.Bu durumun ortadan kalkması ve bir an önce çözüm bulunmasını talep ediyorlar'' açıklamasında bulundu.

 

 

''VAR GÜCÜMÜZLE, KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Kırşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Ekicioğlu, '' Daha önce hiç dokunulmamış ve hizmet almamış bölgelere girdik.Buradaki vatandaşlarımız, belediye hizmeti ile tanıştı.Biz çalıştıkça insanların beklentileri de artıyor.Bu beklentileri karşılamak için var gücümüzle kendi öz kaynaklarımızla çalışmaya devam edeceğiz.Kırşehir'i Anadolu'nun parlayan yıldızı haline getireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.