Selahattin Ekicioğlu , ''En İyi Milliyetçi En İyi Vatansever İşini En İyi Yapan İsraf Etmeyendir''

GÜNDEM 04.11.2020 - 20:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu , ''En İyi Milliyetçi En İyi Vatansever İşini En İyi Yapan İsraf Etmeyendir''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Destek Hizmetleri Müdürlüğü emekçileriyle bir araya geldi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen kahvaltıda  müdürlük personel ve emekçilerine açıklamada bulunan  Ekicioğlu , '' "Sahada çalışan personelimizle büro personeli arasında iyileştirme yapacağız. Yetkili sendika ile görüşmelerimiz sürdürülüyor. Elbette kazanımlar olacak ama eldeki bütçe ile birlikte sizlerin çalışma şartlarının farkındayız bu nedenle de görüşmelerimizi başlattık" dedi.     EKİCİOĞLU ,'' EN İYİ MİLLİYETÇİ VE VATANSEVER...'' Pandemi döneminde birçok personelin izin ve rapor almasına rağmen Belediyenin hizmetlerini aksatmadan devam ettirdiğini belirten  Ekicioğlu , ''Personel sayımızda bin kişinin altına inmemize rağmen rağmen daha çok çalışarak ve üreterek bu işlerin yapılabildiğini göstermiş olduk.Bu anlamda destek hizmetleri müdürlüğümüzün bu özveriye büyük bir katkısı var.Ancak özellikle malzeme kullanımı noktasında daha hassas ve duyarlı olmamız lazım.Sonuç olarak bu malzemeler bütün kamunun paralarıyla alınıyor.Bunları israf etmekten kaçınmamız gerekiyor.En iyi milliyetçi en iyi vatansever, en iyi demokrat işini layıkıyla yapan ve devletin kaynaklarını israf etmeden en verimli şekilde kullananlardır.Buradan yapacağımız tasarrruflarla sizlerin maaşlarınıza katkı yaptığımızı unutmayın.'' dedi.     Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantı personelin öneri ve çalışma şartlarının anlatımlarıyla sürdürüldü. Belediye Başkanı Ekicioğlu, toplantı öncesinde Destek Hizmetleri binasını gezerek personelinin çalışma alanını yerinde inceledi ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Destek Hizmetleri Müdürlüğü emekçileriyle bir araya geldi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen kahvaltıda  müdürlük personel ve emekçilerine açıklamada bulunan  Ekicioğlu , '' "Sahada çalışan personelimizle büro personeli arasında iyileştirme yapacağız. Yetkili sendika ile görüşmelerimiz sürdürülüyor. Elbette kazanımlar olacak ama eldeki bütçe ile birlikte sizlerin çalışma şartlarının farkındayız bu nedenle de görüşmelerimizi başlattık" dedi.

 

 

EKİCİOĞLU ,'' EN İYİ MİLLİYETÇİ VE VATANSEVER...''

Pandemi döneminde birçok personelin izin ve rapor almasına rağmen Belediyenin hizmetlerini aksatmadan devam ettirdiğini belirten  Ekicioğlu , ''Personel sayımızda bin kişinin altına inmemize rağmen rağmen daha çok çalışarak ve üreterek bu işlerin yapılabildiğini göstermiş olduk.Bu anlamda destek hizmetleri müdürlüğümüzün bu özveriye büyük bir katkısı var.Ancak özellikle malzeme kullanımı noktasında daha hassas ve duyarlı olmamız lazım.Sonuç olarak bu malzemeler bütün kamunun paralarıyla alınıyor.Bunları israf etmekten kaçınmamız gerekiyor.En iyi milliyetçi en iyi vatansever, en iyi demokrat işini layıkıyla yapan ve devletin kaynaklarını israf etmeden en verimli şekilde kullananlardır.Buradan yapacağımız tasarrruflarla sizlerin maaşlarınıza katkı yaptığımızı unutmayın.'' dedi.

 

 

Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantı personelin öneri ve çalışma şartlarının anlatımlarıyla sürdürüldü. Belediye Başkanı Ekicioğlu, toplantı öncesinde Destek Hizmetleri binasını gezerek personelinin çalışma alanını yerinde inceledi ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.