Selahattin Ekicioğlu'dan Tercih Yapacak Öğrencilere Kırşehir Çağrısı

EĞİTİM 30.07.2021 - 12:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu'dan Tercih Yapacak Öğrencilere Kırşehir Çağrısı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere çağrıda bulunarak Kırşehir'e davet etti.Ekicioğlu ayrıca öğrencilerin ikametgahlarını Kırşehir'e aldırması durumunda toplu taşıma imkanından faydalanacaklarını açıkladı.

26-27 Haziran'da gerçekleştirilen 2021 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanmasının ardından  sonuçların tüm öğrencilere ve velilerine hayırlı olmasını dileyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Sevgili gençler, öncelikle sınav sonuçlarının hayırlı olasını diliyor ve yapacak olduğunuz tercihlerle de başarı dolu bir eğitim hayatı görmenizi temenni ediyorum.'' dileklerinde bulundu ve sözlerini şöyle sürdürdü; İKAMETGAHINI KIRŞEHİR'E ALDIRAN ÖĞRENCİLERE 150 BİNİŞ HAKKI Adaylarımız tercihler başlamadan önce gitmek istedikleri okulları ve şehirleri iyi değerlendirmeliler. Hepinizin yakından takip ettiği gibi eğitimde marka kent olan Kırşehir’imiz gerek barınma gerekse  sosyokültürel zenginlik açısından öğrenci dostu bir şehir bilinmektedir.Kırşehir Belediyesi olarak Üniversite hayatınız boyunca kültür, sanat, spor vb. alanlarında her zaman sizlerin yanında olacağız. Bu nedenle de sizleri tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde karşılıyor olacağız.1 Ekim 2020 tarihinde aldığımız karar neticesinde ikametgahını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencilerine 50 binişlik ücret karşılığında 6 ay geçerli olmak üzere akıllı kartlarına 150 biniş hakkı yüklenmesi kararını almıştık.Böylece hem öğrenim hayatı boyunca Kırşehir'de ucuz ulaşım imkanından faydalanmış olacak hem de Kırşehir'in tarihi ve sosyokültürel zenginlikleri ile tanıma imkanı bulacaksınız. Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilerim."
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere çağrıda bulunarak Kırşehir'e davet etti.Ekicioğlu ayrıca öğrencilerin ikametgahlarını Kırşehir'e aldırması durumunda toplu taşıma imkanından faydalanacaklarını açıkladı.

26-27 Haziran'da gerçekleştirilen 2021 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanmasının ardından  sonuçların tüm öğrencilere ve velilerine hayırlı olmasını dileyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Sevgili gençler, öncelikle sınav sonuçlarının hayırlı olasını diliyor ve yapacak olduğunuz tercihlerle de başarı dolu bir eğitim hayatı görmenizi temenni ediyorum.'' dileklerinde bulundu ve sözlerini şöyle sürdürdü;

İKAMETGAHINI KIRŞEHİR'E ALDIRAN ÖĞRENCİLERE 150 BİNİŞ HAKKI

Adaylarımız tercihler başlamadan önce gitmek istedikleri okulları ve şehirleri iyi değerlendirmeliler. Hepinizin yakından takip ettiği gibi eğitimde marka kent olan Kırşehir’imiz gerek barınma gerekse  sosyokültürel zenginlik açısından öğrenci dostu bir şehir bilinmektedir.Kırşehir Belediyesi olarak Üniversite hayatınız boyunca kültür, sanat, spor vb. alanlarında her zaman sizlerin yanında olacağız. Bu nedenle de sizleri tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde karşılıyor olacağız.1 Ekim 2020 tarihinde aldığımız karar neticesinde ikametgahını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencilerine 50 binişlik ücret karşılığında 6 ay geçerli olmak üzere akıllı kartlarına 150 biniş hakkı yüklenmesi kararını almıştık.Böylece hem öğrenim hayatı boyunca Kırşehir'de ucuz ulaşım imkanından faydalanmış olacak hem de Kırşehir'in tarihi ve sosyokültürel zenginlikleri ile tanıma imkanı bulacaksınız.

Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.