Selahattin Ekicioğlu'dan Projeler İçin İzmir'e Çıkarma

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2019 - 14:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu'dan Projeler İçin İzmir'e Çıkarma

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gitti. Başkan Yardımcıları Osman Uçar ve Başar Altuntaş'ın da kendisine eşlik ettiği Selahattin Ekicioğlu , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir'e hizmet noktasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel işlere imza atacaklarını belirtti.Tunç Soyer ise Kırşehir'in güzel bir seçim yaptığını , Kırşehir'in ve Kırşehirlinin her türlü hizmeti hakettiğini ve Kırşehir'e hizmet noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi.Görüşmenin sonunda Ekicioğlu Soyer'e içerisinde Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın fotoğrafının olduğu plaket takdim etti. SÜT KOOPARATİFİNDE İNCELEME Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve heyeti daha sonra İzmir Tire Süt Kooparatifine geçti.Kırşehir için çok önemli projelerimizinden kooparatifçilik alanında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere geldiklerini belirten Ekicioğlu , bu konuda daha önce çok sayıda başarılı işe imza atan İzmir İzmir Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük'ten bilgi aldı. ALTINORDU TESİSLERİNE ÇIKARMA Selahattin Ekicioğlu daha sonra Başkanlığını Kırşehirli Seyit Mehmet Özkan'ın yaptığı Altınordu Spor Kulübünü ziyaret etti.Ekicioğlu , ''Alt yapı ve kurumsallaşmaya verdiği önem ile marka olmuş Altınordu Futbol Kulübü'nün Başkanı kıymetli hemşehrimiz Seyit Mehmet Özkan'ı ziyaret ederek Kırşehir Belediyesporumuz'un önümüzdeki dönemde başarısı noktasında yapacağımız çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. '' açıklamasında bulundu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gitti.

Başkan Yardımcıları Osman Uçar ve Başar Altuntaş'ın da kendisine eşlik ettiği Selahattin Ekicioğlu , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir'e hizmet noktasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel işlere imza atacaklarını belirtti.Tunç Soyer ise Kırşehir'in güzel bir seçim yaptığını , Kırşehir'in ve Kırşehirlinin her türlü hizmeti hakettiğini ve Kırşehir'e hizmet noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi.Görüşmenin sonunda Ekicioğlu Soyer'e içerisinde Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın fotoğrafının olduğu plaket takdim etti.

SÜT KOOPARATİFİNDE İNCELEME

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve heyeti daha sonra İzmir Tire Süt Kooparatifine geçti.Kırşehir için çok önemli projelerimizinden kooparatifçilik alanında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere geldiklerini belirten Ekicioğlu , bu konuda daha önce çok sayıda başarılı işe imza atan İzmir İzmir Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük'ten bilgi aldı.

ALTINORDU TESİSLERİNE ÇIKARMA

Selahattin Ekicioğlu daha sonra Başkanlığını Kırşehirli Seyit Mehmet Özkan'ın yaptığı Altınordu Spor Kulübünü ziyaret etti.Ekicioğlu , ''Alt yapı ve kurumsallaşmaya verdiği önem ile marka olmuş Altınordu Futbol Kulübü'nün Başkanı kıymetli hemşehrimiz Seyit Mehmet Özkan'ı ziyaret ederek Kırşehir Belediyesporumuz'un önümüzdeki dönemde başarısı noktasında yapacağımız çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. '' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.