Selahattin Ekicioğlu'dan Mustafa Açıkgöz'ü Kızdıracak Hamle

SİYASET 17.07.2021 - 13:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu'dan Mustafa Açıkgöz'ü Kızdıracak Hamle

''İnşallah Kırşehir'e kavuşacağız'' diyen Hcıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok'a Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ''Haddini bil'' diye cevap vermişti.Açıkgöz'ü kızdıracak hamle ise Kırşehir Belediyesi'nden geldi.

Hcıbektaş'ta açılışı yapılan Serçeşme devir teslim töreninde konuşan Hcıbektaş Belediye Bşkanı Arif Yoldaş Altıok , Kırşehir Belediye Başakanı Selahattin Ekicioğlu ile ilgili , ''Hacıbektaş Belediyesi olarak ilk günden beri kardeş belediye olan, haftada 2 kez görüştüğümüz değerli ağabeyim Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na sizlerin nezdinde yürekten teşekkür ediyoruz çünkü İç Anadolu Bölgesi'nde tek il Belediye Başkanımız ve bizim de eski ilimiz. İnşallah  ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız. Bizi hiç yalnız bırakmıyor.Belediye Başkanı olarak kendisine bir plaket vermek istiyorum" sözlerini sarfetmişti.Bu sözler üzerine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , ''Haddini Bil Altıok” Çok istiyorsan, sen gidip Kırşehir’e yerleşebilirsin.'' ifadelerini kullanmıştı.   SELAHATTİN EKİCİOĞLU'DAN AÇIKGÖZ'Ü KIZDIRACAK HAMLE  Hacıbektaş'ta yapımı yeni tamamlanan kaldırım ve orta refüj çalışmlarında kirlenen yolların temizlenmesi için Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu temizlik aracı gönderdi. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altık ise sosyal medya hesabından ,''Teşekkürler Kırşehir Belediyesi.Hacıbektaş’ta yapılan kaldırım ve orta refüj çalışmalarında kirlenen yollarımızın temizliği için Süpürme aracını gönderen Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na destekleri için çok teşekkür ediyorum” diyerek teşekkür etti.Nevşehir basını ise bu durumu Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun hamlesi olarak yorumlandı.       Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı birçok açıklamada Kırşehir'de bulunan bütün ilçe ve belde belediye başkanlarına  , ''kapımız herkese açık , ne ihtiyacınız olursa bizden talep edebilirsiniz. '' çağrısında bulunmuştu.
''İnşallah Kırşehir'e kavuşacağız'' diyen Hcıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok'a Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ''Haddini bil'' diye cevap vermişti.Açıkgöz'ü kızdıracak hamle ise Kırşehir Belediyesi'nden geldi.

Hcıbektaş'ta açılışı yapılan Serçeşme devir teslim töreninde konuşan Hcıbektaş Belediye Bşkanı Arif Yoldaş Altıok , Kırşehir Belediye Başakanı Selahattin Ekicioğlu ile ilgili , ''Hacıbektaş Belediyesi olarak ilk günden beri kardeş belediye olan, haftada 2 kez görüştüğümüz değerli ağabeyim Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na sizlerin nezdinde yürekten teşekkür ediyoruz çünkü İç Anadolu Bölgesi'nde tek il Belediye Başkanımız ve bizim de eski ilimiz. İnşallah  ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız. Bizi hiç yalnız bırakmıyor.Belediye Başkanı olarak kendisine bir plaket vermek istiyorum" sözlerini sarfetmişti.Bu sözler üzerine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , ''Haddini Bil Altıok” Çok istiyorsan, sen gidip Kırşehir’e yerleşebilirsin.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

SELAHATTİN EKİCİOĞLU'DAN AÇIKGÖZ'Ü KIZDIRACAK HAMLE 

Hacıbektaş'ta yapımı yeni tamamlanan kaldırım ve orta refüj çalışmlarında kirlenen yolların temizlenmesi için Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu temizlik aracı gönderdi. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altık ise sosyal medya hesabından ,''Teşekkürler Kırşehir Belediyesi.Hacıbektaş’ta yapılan kaldırım ve orta refüj çalışmalarında kirlenen yollarımızın temizliği için Süpürme aracını gönderen Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na destekleri için çok teşekkür ediyorum” diyerek teşekkür etti.Nevşehir basını ise bu durumu Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun hamlesi olarak yorumlandı.

 

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı birçok açıklamada Kırşehir'de bulunan bütün ilçe ve belde belediye başkanlarına  , ''kapımız herkese açık , ne ihtiyacınız olursa bizden talep edebilirsiniz. '' çağrısında bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.