Selahattin Ekicioğlu Araştıralım Dedi AKP'li Üyeler İtiraz Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2019 - 20:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu Araştıralım Dedi AKP'li Üyeler İtiraz Etti

Kırşehir Belediye Meclis Toplantısında geçtiğimiz mart ayında 7-8 Milyon liralık fazla harcamanın araştırılması için komisyon kurulması önerisinde bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ya AKP'li belediye meclis üyeleri itiraz etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan Mayıs ayı meclis toplantısı 2018 plan bütçe komisyonunun görüşülmesi için 2. oturumunu gerçekleştirdi.2018 plan bütçe komisyon raporu meclis tarafından onaylandı. ARAŞTIRMA KOMİSYONUNA İTİRAZ Plan bütçe komisyonunun onaylanmasının ardından Kırşehir Belediye Başkanı söz aldı.Karakurt'ta yapılacak yatırıma Kırşehir İl Özel İdaresinin sıcak su izninde bulunmadığını gündeme getiren CHP'li başkan Ekicioğlu sözü daha sonra seçim öncesi harcamalarına getirdi.Geçtiğimiz mart ayındaki harcamaların normalden 7-8 milyon Türk Lira daha fazla yapıldığını açıklayan Ekicioğlu , bu harcamaların araştırılması için araştırma komisyonu kurulması teklifinde bulundu ve meclis gündemine taşınmasını talep etti.Yapılan oylamaya önce ret veren AKP'li meclis üyeleri daha sonra teklife itiraz da bulundu.Ekicioğlu ise sadece araştırma komisyonun kurulmasının gündeme getirilmesi için oylama yapıldığını belirterek uzun süre AKP'li meclis üyelerine açıklamada bulundu.AKP'li meclis üyelerinin ''önce dosyaları görelim'' sözlerine Ekicioğlu ''siz dosyaları görün diye yolunuzu açıyoruz , o yüzden komisyon kuralım hepimiz görelim'' dedi.AKP'li meclis üyeleri , ''biz arkadaşlarla bir görüşelim'' teklifinde bulundular ve oturuma 10 dakika ara verildi. HIRSIZLIĞINIZI , YOLSUZLUĞUNUZ HER YERDE AÇIKLAYACAĞIM Meclis oturumuna ara verildiği sırada kendisine şov yapıyorsun diyen AKP'li meclis üyesine Selahattin Ekicioğlu , ''Şunu okuyun da bir utanın, hırsızlığınızı , yolsuzluğunuzu her yerde açıklayacağım , adım adım açıklayacağım, adım adım yolsuzluklarınızı yüzünüze vuracağım'' tepkisinde bulundu. 2 AKP , 1 CHP , 1 MHP VE 1 İYİ PARTİLİ KOMİSYON Mart ayındaki harcamaları araştırmak üzere AKP'lilerin de oylarıyla bir komisyon kuruldu.En fazla 5 kişinin olabileceği komisyon 2 AKP , 1 CHP , 1 MHP ve 1 İYİ Partili üyelerden oluşması dikkat çekti. VİDEO : ERDEM YEŞER - ZAHİDE VURAL

Kırşehir Belediye Meclis Toplantısında geçtiğimiz mart ayında 7-8 Milyon liralık fazla harcamanın araştırılması için komisyon kurulması önerisinde bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ya AKP'li belediye meclis üyeleri itiraz etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Mayıs ayı meclis toplantısı 2018 plan bütçe komisyonunun görüşülmesi için 2. oturumunu gerçekleştirdi.2018 plan bütçe komisyon raporu meclis tarafından onaylandı.

ARAŞTIRMA KOMİSYONUNA İTİRAZ

Plan bütçe komisyonunun onaylanmasının ardından Kırşehir Belediye Başkanı söz aldı.Karakurt'ta yapılacak yatırıma Kırşehir İl Özel İdaresinin sıcak su izninde bulunmadığını gündeme getiren CHP'li başkan Ekicioğlu sözü daha sonra seçim öncesi harcamalarına getirdi.Geçtiğimiz mart ayındaki harcamaların normalden 7-8 milyon Türk Lira daha fazla yapıldığını açıklayan Ekicioğlu , bu harcamaların araştırılması için araştırma komisyonu kurulması teklifinde bulundu ve meclis gündemine taşınmasını talep etti.Yapılan oylamaya önce ret veren AKP'li meclis üyeleri daha sonra teklife itiraz da bulundu.Ekicioğlu ise sadece araştırma komisyonun kurulmasının gündeme getirilmesi için oylama yapıldığını belirterek uzun süre AKP'li meclis üyelerine açıklamada bulundu.AKP'li meclis üyelerinin ''önce dosyaları görelim'' sözlerine Ekicioğlu ''siz dosyaları görün diye yolunuzu açıyoruz , o yüzden komisyon kuralım hepimiz görelim'' dedi.AKP'li meclis üyeleri , ''biz arkadaşlarla bir görüşelim'' teklifinde bulundular ve oturuma 10 dakika ara verildi.

HIRSIZLIĞINIZI , YOLSUZLUĞUNUZ HER YERDE AÇIKLAYACAĞIM

Meclis oturumuna ara verildiği sırada kendisine şov yapıyorsun diyen AKP'li meclis üyesine Selahattin Ekicioğlu , ''Şunu okuyun da bir utanın, hırsızlığınızı , yolsuzluğunuzu her yerde açıklayacağım , adım adım açıklayacağım, adım adım yolsuzluklarınızı yüzünüze vuracağım'' tepkisinde bulundu.

2 AKP , 1 CHP , 1 MHP VE 1 İYİ PARTİLİ KOMİSYON

Mart ayındaki harcamaları araştırmak üzere AKP'lilerin de oylarıyla bir komisyon kuruldu.En fazla 5 kişinin olabileceği komisyon 2 AKP , 1 CHP , 1 MHP ve 1 İYİ Partili üyelerden oluşması dikkat çekti.

VİDEO : ERDEM YEŞER - ZAHİDE VURAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.