Sel Bölgesine Kırşehir'den Destek

GÜNDEM 29.06.2022 - 12:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sel Bölgesine Kırşehir'den Destek

Aşırı yağışlar nedeniyle Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel afeti nedeniyle oluşan yaraları sarmak için Kırşehir'den destek gönderildi.

Batı Karadeniz bölgesinde, aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel afeti nedeniyle oluşan yaraları sarmak amacıyla yürütülen çalışmalarda görev almak üzere Kırşehir'den 2 AFAD ekibi ve 13 AFAD Gönüllüsü Kastamonu ve Bartın illerine hareket ettiler.   Batı Karadeniz Bölgesinde yaşanan afet sonrasında yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla 7 kişilik ekiple 1 kamyon, 2 tır, 2 loder ve 1 öncü pikaptan oluşan araç ve iş makinesi görev yapacağı Kastamonu-Bozkurt ilçesine ulaştı.  
Aşırı yağışlar nedeniyle Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel afeti nedeniyle oluşan yaraları sarmak için Kırşehir'den destek gönderildi.

Batı Karadeniz bölgesinde, aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel afeti nedeniyle oluşan yaraları sarmak amacıyla yürütülen çalışmalarda görev almak üzere Kırşehir'den 2 AFAD ekibi ve 13 AFAD Gönüllüsü Kastamonu ve Bartın illerine hareket ettiler.

 


Batı Karadeniz Bölgesinde yaşanan afet sonrasında yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla 7 kişilik ekiple 1 kamyon, 2 tır, 2 loder ve 1 öncü pikaptan oluşan araç ve iş makinesi görev yapacağı Kastamonu-Bozkurt ilçesine ulaştı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.