Şehit Üsteğmen Zafer Er Son Yolcuğuna Uğurlandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 15:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Üsteğmen Zafer Er Son Yolcuğuna Uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda , Suriye rejim güçlerince yapılan hava saldırısında şehit olan Kırşehirli  Üsteğmen Zafer Er, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Fırat Kalkanı Harekatı’nın 93'üncü gününde Suriye rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan 3 askerden biri olan Üsteğmen Zafer Er (30), için Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazın kılındı. Cenaze namazına, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kuvvet komutanları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Ercan Topaca, şehidin babası Mustafa Er, annesi Hatice Er, kardeşleri ve yakınları katıldı. Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Hulusi Akar, şehidin babası Mustafa Er’e başsağlığında bulundu. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan baba Mustafa Er’e, Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Akar eşlik etti. Şehit Üsteğmen Zafer Er’in Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin omzunda bir süre taşındıktan sonra top arabasına kondu. Bir süre cenaze marşı eşliğinde top arabasıyla götürülen Şehit Er, Cebeci Şehitliğinde toprağa verildi.
Fırat Kalkanı Harekatı'nda , Suriye rejim güçlerince yapılan hava saldırısında şehit olan Kırşehirli  Üsteğmen Zafer Er, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Fırat Kalkanı Harekatı’nın 93'üncü gününde Suriye rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan 3 askerden biri olan Üsteğmen Zafer Er (30), için Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazın kılındı.

Cenaze namazına, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kuvvet komutanları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Ercan Topaca, şehidin babası Mustafa Er, annesi Hatice Er, kardeşleri ve yakınları katıldı.

Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Hulusi Akar, şehidin babası Mustafa Er’e başsağlığında bulundu. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan baba Mustafa Er’e, Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Akar eşlik etti. Şehit Üsteğmen Zafer Er’in Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin omzunda bir süre taşındıktan sonra top arabasına kondu. Bir süre cenaze marşı eşliğinde top arabasıyla götürülen Şehit Er, Cebeci Şehitliğinde toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.