Şehit Üsteğmen Murat Ergül'ün Adı Yeni Yapılacak Hastaneye Verilecek

GÜNDEM 24.02.2021 - 23:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Üsteğmen Murat Ergül'ün Adı Yeni Yapılacak Hastaneye Verilecek

Ankara Milletvekili Hacı Turan , Mucur'a yapılacak yeni hastanenin isminin Şehit Üsteğmen Murat Ergül olacağını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan , Mucur'a yapılacak yeni hastane ile ilgili de istişarede bulundu.Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hacı Turan , Mucur'a yapılacak yeni hastanenin isminin, 2008 yılında şehit olan Üsteğmen Murat Ergül olacağını bildirdi.         Sosyal medya hesabından Bakan Koca buluşmasını ve yapılacak yeni hastanenin görsellerini paylaşan Turan , ''Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca’yı ziyaretimizde, Mucur’a yeni yapılacak olan hastanenin isminin köylümüz olan “Şehit Üsteğmen Murat Ergül Devlet Hastanesi” olmasını kararlaştırdık. Şehidimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.     Kırşehirli Üsteğmen Murat Ergül, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu ile Çubuklu köyleri kırsalında pusu kuran teröristlerin askeri birliğe düzenlediği saldırı sonucu şehit düşmüştü.  
Ankara Milletvekili Hacı Turan , Mucur'a yapılacak yeni hastanenin isminin Şehit Üsteğmen Murat Ergül olacağını duyurdu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan , Mucur'a yapılacak yeni hastane ile ilgili de istişarede bulundu.Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hacı Turan , Mucur'a yapılacak yeni hastanenin isminin, 2008 yılında şehit olan Üsteğmen Murat Ergül olacağını bildirdi.
 
 
 
 
Sosyal medya hesabından Bakan Koca buluşmasını ve yapılacak yeni hastanenin görsellerini paylaşan Turan , ''Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca’yı ziyaretimizde, Mucur’a yeni yapılacak olan hastanenin isminin köylümüz olan “Şehit Üsteğmen Murat Ergül Devlet Hastanesi” olmasını kararlaştırdık. Şehidimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.
 
 
Kırşehirli Üsteğmen Murat Ergül, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu ile Çubuklu köyleri kırsalında pusu kuran teröristlerin askeri birliğe düzenlediği saldırı sonucu şehit düşmüştü.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.