Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Çocuk Korosu Büyük Beğeni Topladı

ÇOCUK 30.03.2022 - 00:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Çocuk Korosu Büyük Beğeni Topladı

Kırşehir Şehit Ömer Halisdemir İlköğretim okulu çocuk korosu konseri büyük beğeni topladı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, okulun eğitim, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.     Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Okulu Müdürü Özgür Kurudal yaptığı konuşmada, vatana ve millete hayırlı bireyler yetiştirmek için azami gayret gösterdiklerini belirterek öğretmen kadrosu ve öğrenci velilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.     Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu öğrencilerinden oluşturulan çocuk korosu, birbirinden güzel çocuk şarkıları söyledi.Çocuk korosunun performansı salondaki izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Kırşehir Şehit Ömer Halisdemir İlköğretim okulu çocuk korosu konseri büyük beğeni topladı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, okulun eğitim, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

 

 

Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Okulu Müdürü Özgür Kurudal yaptığı konuşmada, vatana ve millete hayırlı bireyler yetiştirmek için azami gayret gösterdiklerini belirterek öğretmen kadrosu ve öğrenci velilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

 

 

Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu öğrencilerinden oluşturulan çocuk korosu, birbirinden güzel çocuk şarkıları söyledi.Çocuk korosunun performansı salondaki izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.