Şehit Mustafa Gevrek Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2016 - 17:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Mustafa Gevrek Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari Çukurca'da teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Astsubay Gevrek'in cenazesi, Hakkari’de düzenlenen törenle Van’a, oradan da helikopterle Kayseri’ye getirildikten sonra helikopter ile Kırşehir’e ulaştırıldı. Ailesinin ve Kırşehir protokolünün Ahi Stadyumu'nda alınan şehidin naaşı, helallik alınması için Ahi Evran Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Şehidin naaşına sarılan ailesi ve akrabaları uzun süre ayrılmak istemedi. Şehit astsubayın eşi fenalaşırken aile ve yakınları sinir krizi geçirdi.   Şehit cenazesi baba evinden il protokolü ve vatandaşların oluşturduğu kortej eşliğinde Cacabey Camii'ne getirildi. Şehidin bir yıllık resmi nikahlı olduğu ve ağustos ayında düğün yapacağı eşi Tansu Yılmaz Gevrek tabuta sarılarak, ‘Ben seni böyle mi görecektim. Nasıl açılıyor bir açında göreyim’ diye ağladı. Şehit Gevrek'in kız kardeşi, babası Hasan ve annesi Bahtıgül Gevrek tabuta sarılarak gözyaşı döktü.   Cacabey Meydanı'nda öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek'in naaşı konvoy eşliğinde Kırşehir kent merkezinde bulunan Ahmet Tozluklu Şehitliğine götürülerek, burada toprağa verildi.
Hakkari Çukurca'da teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Gevrek'in cenazesi, Hakkari’de düzenlenen törenle Van’a, oradan da helikopterle Kayseri’ye getirildikten sonra helikopter ile Kırşehir’e ulaştırıldı. Ailesinin ve Kırşehir protokolünün Ahi Stadyumu'nda alınan şehidin naaşı, helallik alınması için Ahi Evran Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Şehidin naaşına sarılan ailesi ve akrabaları uzun süre ayrılmak istemedi. Şehit astsubayın eşi fenalaşırken aile ve yakınları sinir krizi geçirdi.

  Şehit cenazesi baba evinden il protokolü ve vatandaşların oluşturduğu kortej eşliğinde Cacabey Camii'ne getirildi. Şehidin bir yıllık resmi nikahlı olduğu ve ağustos ayında düğün yapacağı eşi Tansu Yılmaz Gevrek tabuta sarılarak, ‘Ben seni böyle mi görecektim. Nasıl açılıyor bir açında göreyim’ diye ağladı. Şehit Gevrek'in kız kardeşi, babası Hasan ve annesi Bahtıgül Gevrek tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

  Cacabey Meydanı'nda öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek'in naaşı konvoy eşliğinde Kırşehir kent merkezinde bulunan Ahmet Tozluklu Şehitliğine götürülerek, burada toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.