Şehit Mustafa Gevrek 2 Ay Sonra Evlenecekti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2016 - 12:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Mustafa Gevrek 2 Ay Sonra Evlenecekti

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristler tarafından yola döşenen EYP'nin patlatılması sonrasında şehit olan Astsubay Mustafa Gevrek'in (24) acı haberi baba evine ulaştı. Şehit Astsubay'ın Tansu Yılmaz ile resmi nikahı kıydığı ancak 2 ay sonra düğün yapmayı planladığı öğrenildi.   Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yola döşenen EYP'nin patlatılması sonrasında şehit olan Astsubay Mustafa Gevrek'in acı haberi, Ahi Evran Mahallesi Burak Apartmanı 5. katta oturan anne Bahtıgül ve baba Hasan Gevrek'e Garnizon Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. Şehit Astsubay Mustafa Gevrek'in resmi nikah kıydığı ve 2 ay sonra düğün töreni ile hayatını birleştireceği eşi Tansu Yılmaz ise acı haberi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi KETEM biriminde görev yaptığı sırada aldı. Acı haberi alır almaz hayat arkadaşının baba evine gelen Tansu Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu. 4 yıl önce göreve başlayan Mustafa Gevrek'in ilk görev yeri olan Sinop'tan geçici görevle Hakkari'ye gittiği öğrenilirken, dün gece ailesini arayan şehit Mustafa Gevrek'in düğün için beyaz eşya siparişi verdiği öğrenildi. Genel Kurmay'dan yapılan açıklama şöyle.  Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristler tarafından yola döşenen EYP'nin patlatılması sonrasında şehit olan Astsubay Mustafa Gevrek'in (24) acı haberi baba evine ulaştı. Şehit Astsubay'ın Tansu Yılmaz ile resmi nikahı kıydığı ancak 2 ay sonra düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

  Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yola döşenen EYP'nin patlatılması sonrasında şehit olan Astsubay Mustafa Gevrek'in acı haberi, Ahi Evran Mahallesi Burak Apartmanı 5. katta oturan anne Bahtıgül ve baba Hasan Gevrek'e Garnizon Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi.

Şehit Astsubay Mustafa Gevrek'in resmi nikah kıydığı ve 2 ay sonra düğün töreni ile hayatını birleştireceği eşi Tansu Yılmaz ise acı haberi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi KETEM biriminde görev yaptığı sırada aldı. Acı haberi alır almaz hayat arkadaşının baba evine gelen Tansu Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu. 4 yıl önce göreve başlayan Mustafa Gevrek'in ilk görev yeri olan Sinop'tan geçici görevle Hakkari'ye gittiği öğrenilirken, dün gece ailesini arayan şehit Mustafa Gevrek'in düğün için beyaz eşya siparişi verdiği öğrenildi.

Genel Kurmay'dan yapılan açıklama şöyle.

 Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.