Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk İçin Kırşehir'de Hatıra Ormanı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2017 - 11:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk İçin Kırşehir'de Hatıra Ormanı

Mardin'de PKK tarafından şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Akpınar'da hatıra ormanı oluşturuldu. Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Akpınar İlçesi'ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Önce Akpınar Hükümet Konağı'nda kaymakam Hicabi Aytemür'den ilçe hakkında brifing alan Vali Şentürk, daha sonra Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Krahan ile birlikte Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikim programına katıldı. Burada konuşan Vali Şentürk, ''Dünyamızı tehdit eden bütün olumsuz şartların önlenmesinde ağaçlandırma çok önemlidir. Bugün de, Akpınar Kaymakamlığınca oluşturulan ‘Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Hatıra Ormanı’na öğrencilerimizle birlikte 1500 fidan dikeceğiz. 30 dönümlük araziye 6 bin adet sedir, mavi selvi, ladin, karaağaç, karaçam gibi çeşitli çam fidanları dikiliyor. Hatıra ormanının oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ü rahmetle anıyoruz.” sözlerine yer verdi. Vali Necati Şentürk’ün Akpınar ziyareti, ilçeye yapılması planlanan ve içinde terminal, camii ve dükkânların bulunduğu alanda inceleme yapması ile sona erdi.  
Mardin'de PKK tarafından şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Akpınar'da hatıra ormanı oluşturuldu.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Akpınar İlçesi'ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Önce Akpınar Hükümet Konağı'nda kaymakam Hicabi Aytemür'den ilçe hakkında brifing alan Vali Şentürk, daha sonra Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Krahan ile birlikte Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikim programına katıldı.

Burada konuşan Vali Şentürk, ''Dünyamızı tehdit eden bütün olumsuz şartların önlenmesinde ağaçlandırma çok önemlidir. Bugün de, Akpınar Kaymakamlığınca oluşturulan ‘Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Hatıra Ormanı’na öğrencilerimizle birlikte 1500 fidan dikeceğiz. 30 dönümlük araziye 6 bin adet sedir, mavi selvi, ladin, karaağaç, karaçam gibi çeşitli çam fidanları dikiliyor. Hatıra ormanının oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ü rahmetle anıyoruz.” sözlerine yer verdi. Vali Necati Şentürk’ün Akpınar ziyareti, ilçeye yapılması planlanan ve içinde terminal, camii ve dükkânların bulunduğu alanda inceleme yapması ile sona erdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.