Şehit Gökhan Dündar'ın İsmi Mucur'da Sonsuza Dek Yaşayacak !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2016 - 11:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Gökhan Dündar'ın İsmi Mucur'da Sonsuza Dek Yaşayacak !

Şehit Gökhan Dündar'ın ismi kendi doğup büyüdüğü  evinin bulunduğu sokağa verildi. 18 Mayıs 2016 tarihinde Hakkari Şemdinli Aktütün Karakolunda görev esnasında şehit düşen P. Uzman Çavuş Gökhan Dündar'ın ismi,  doğup büyüdüğü evinin önündeki sokağa verildi.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin yaptığı açıklamada ,belediye meclisi gündemine aldıkları ve 07/06/2016 tarih ve 57 nolu kararı ile Yenice Mahallesinde bulunan kendi evinin önüdeki sokağa Şehit Uzman Çavuş Gökhan Dündar'ın isminin verilerek, şehidimizin isminin sonsuza kadar yaşatılacağını belirtti.  
Şehit Gökhan Dündar'ın ismi kendi doğup büyüdüğü  evinin bulunduğu sokağa verildi.

18 Mayıs 2016 tarihinde Hakkari Şemdinli Aktütün Karakolunda görev esnasında şehit düşen P. Uzman Çavuş Gökhan Dündar'ın ismi,  doğup büyüdüğü evinin önündeki sokağa verildi.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin yaptığı açıklamada ,belediye meclisi gündemine aldıkları ve 07/06/2016 tarih ve 57 nolu kararı ile Yenice Mahallesinde bulunan kendi evinin önüdeki sokağa Şehit Uzman Çavuş Gökhan Dündar'ın isminin verilerek, şehidimizin isminin sonsuza kadar yaşatılacağını belirtti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.