Şehit Fırat Çakıroğlu İçin Ahi Evran Üniversitesi Cami'inde Mevlid-i Şerif

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 16:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Fırat Çakıroğlu İçin Ahi Evran Üniversitesi Cami'inde Mevlid-i Şerif

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Onur Köksal ve beraberindeki heyet Ahi Evran Üniversite Cami'inde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı. Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı Üniversite birimi tarafından düzenlenen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Mevlid-i Şerif programınının ardından Doç. Onur Köksal ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya bir araya geldi.Onur Köksal rektör Karakaya'ya projelerinden ve bunun üniversiteye de katkısından bahsetti.Köksal ayrıca üniversitede yapılan tez çalışmalarının Kırşehir yararına kullanılmasının gerekliliğine ve öğrenciler için daha cazip bir şehrin üniversiteye olan katkılarını vurgulayan Köksal , ''Kırşehir 'de Akademisyen bir belediye başkanı olarak 1 Nisan'dan itibaren üniversitemiz ile daha yakın ilişkiler içerisinde olacağız ve üniversitemiz ile şehrimizin kaynaşmasını sağlayacağız.'' açıklamasında bulundu.

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Onur Köksal ve beraberindeki heyet Ahi Evran Üniversite Cami'inde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı Üniversite birimi tarafından düzenlenen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Mevlid-i Şerif programınının ardından Doç. Onur Köksal ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya bir araya geldi.Onur Köksal rektör Karakaya'ya projelerinden ve bunun üniversiteye de katkısından bahsetti.Köksal ayrıca üniversitede yapılan tez çalışmalarının Kırşehir yararına kullanılmasının gerekliliğine ve öğrenciler için daha cazip bir şehrin üniversiteye olan katkılarını vurgulayan Köksal , ''Kırşehir 'de Akademisyen bir belediye başkanı olarak 1 Nisan'dan itibaren üniversitemiz ile daha yakın ilişkiler içerisinde olacağız ve üniversitemiz ile şehrimizin kaynaşmasını sağlayacağız.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.