Şehit ailesi kaza geçirdi: 5 yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2016 - 17:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit ailesi kaza geçirdi: 5 yaralı

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında, şehit ailesi ve aralarında küçük yaşta çocuğun da olduğu 5 kişi yaralandı. Olay, Kırşehir-Kırıkkale D-260 Şehirlerarası Karayolu, Karayolları kavşağında meydana geldi. Kırıkkale yönünden Kırşehir'e gelen 41 GP 587 plakalı aracın sürücüsü Özmen G. otomobilin kontrolünü kaybederek, 40 KK 702 plakalı araca kavşak dönüşünde çarptı. Meydana gelen kazada, 41 GP 587 plakalı aracın sürücüsü Özmen Gök (36) ve küçük yaştaki çocuk yolcu İrem Gök ile karşı otomobilin içinde bulunan sürücü Zeliha Örül (32),Seniha Örül ve Selçuk Örül yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ambulansları ile Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, kazaya karışan 40 KK 702 plakalı otomobil içindeki yolcuların şehit Polis Memuru Gökhan Emre Örül'ün anne ve babası olduğu, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında, şehit ailesi ve aralarında küçük yaşta çocuğun da olduğu 5 kişi yaralandı.

Olay, Kırşehir-Kırıkkale D-260 Şehirlerarası Karayolu, Karayolları kavşağında meydana geldi. Kırıkkale yönünden Kırşehir'e gelen 41 GP 587 plakalı aracın sürücüsü Özmen G. otomobilin kontrolünü kaybederek, 40 KK 702 plakalı araca kavşak dönüşünde çarptı. Meydana gelen kazada, 41 GP 587 plakalı aracın sürücüsü Özmen Gök (36) ve küçük yaştaki çocuk yolcu İrem Gök ile karşı otomobilin içinde bulunan sürücü Zeliha Örül (32),Seniha Örül ve Selçuk Örül yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ambulansları ile Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, kazaya karışan 40 KK 702 plakalı otomobil içindeki yolcuların şehit Polis Memuru Gökhan Emre Örül'ün anne ve babası olduğu, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.