Şehit Ailelerinden Şehit Bayram Kara'nın Ailesine Ziyaret

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2016 - 09:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Ailelerinden Şehit Bayram Kara'nın Ailesine Ziyaret

Gaziantep’te mayın arama faaliyeti esnasında şehit düşen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bayram Kara’nın annesi, şehit aileleri derneği tarafından yapılan taziye ziyaretinde oğlunun hediye edilen fotoğrafına bakarak uzun süre ağladı. Şehit annesi Ayşe Kara, oğlunun evlenme taleplerini reddettiğini söyleyerek 'oğlum evlenseydi de bizlere emaneti kalsaydı' diye konuştu. Şehit Bayram Kara’nın fotoğrafı ile birlikte aileye Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim şehit aileleri dernek yönetimi tarafından anne Ayşe Kara'ya takdim edildi. Ahi Evran Üniversitesi Türkçe Bölümü öğrencileri de ‘topluma hizmet’ dersi projesi kapsamında şehit ailesine ziyarette bulunarak onların yaşadıkları süreci gözlemledi. Şehidin amcası Ferasi Kara’da şehit Bayram Kara ile geçirdiği son günü anlattı. Amca Kara, şehit Bayram Kara'nın görev yerinden 'arkadaşlarımı oralarda yalnız bırakamam' diyerek ayrılmadığını şöyle anlattı: “Bayram’a hep çalışmaları hakkında sorular sorardık ama o bizlere yaşadıklarını anlatmazdı. Ben her zaman iyiyim beni merak etmeyin derdi. Evlilik konusunda ise her zaman vakti gelince diye söylerdi. Çok neşeli bir çocuktu, doğu görevi bitmesine rağmen mayın arama görevine gönüllü olarak gitmişti.” Şehit İstihkam Astsubay Bayram Kara, geçen ay son yolculuğuna Kaman ilçesinde uğurlanmıştı.
Gaziantep’te mayın arama faaliyeti esnasında şehit düşen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bayram Kara’nın annesi, şehit aileleri derneği tarafından yapılan taziye ziyaretinde oğlunun hediye edilen fotoğrafına bakarak uzun süre ağladı.

Şehit annesi Ayşe Kara, oğlunun evlenme taleplerini reddettiğini söyleyerek 'oğlum evlenseydi de bizlere emaneti kalsaydı' diye konuştu. Şehit Bayram Kara’nın fotoğrafı ile birlikte aileye Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim şehit aileleri dernek yönetimi tarafından anne Ayşe Kara'ya takdim edildi.

Ahi Evran Üniversitesi Türkçe Bölümü öğrencileri de ‘topluma hizmet’ dersi projesi kapsamında şehit ailesine ziyarette bulunarak onların yaşadıkları süreci gözlemledi. Şehidin amcası Ferasi Kara’da şehit Bayram Kara ile geçirdiği son günü anlattı. Amca Kara, şehit Bayram Kara'nın görev yerinden 'arkadaşlarımı oralarda yalnız bırakamam' diyerek ayrılmadığını şöyle anlattı: “Bayram’a hep çalışmaları hakkında sorular sorardık ama o bizlere yaşadıklarını anlatmazdı. Ben her zaman iyiyim beni merak etmeyin derdi. Evlilik konusunda ise her zaman vakti gelince diye söylerdi. Çok neşeli bir çocuktu, doğu görevi bitmesine rağmen mayın arama görevine gönüllü olarak gitmişti.” Şehit İstihkam Astsubay Bayram Kara, geçen ay son yolculuğuna Kaman ilçesinde uğurlanmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.