Şehit Aileleri Derneği'nden Dolandırıcılık Uyarısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2016 - 19:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Aileleri Derneği'nden Dolandırıcılık Uyarısı

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği, yasa dışı yollardan Şehit Aileleri adına yardım toplayan dolandırıcılar konusunda vatandaşları uyardı. Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Beşkardeş'in vatandaşların bu tür dolandırıcılara dikkat etmesi gerektiğini belirterek, ''İlimizde şehit ailelerimiz ve şehit çocukları adına yasal olmayan yollardan yardım toplandığı derneğimize ihbar yoluyla bildirilmektedir. Şubesi Ankarada bulunan Şehitlerimiz adlı gazete satışının ise Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden izin alınarak 5 TL makbuz karşılığından satışı yapılmaktadır. Bu tür yardım toplama ve gazete satışı faaliyetleriyle Derneğimizin hiç bir girişimi ve hazırlığı yoktur. Bu tür yardım toplama girişimlerine itibar etmemeniz önemle duyurulur.'' açıklamalarında bulundu. Üst üste gelen şehit haberleri bir taraftan da şehitler üzerinden menfaat sağlamaya çalışan şerefsizlerin türemesi, gerçekten üzüntü verici...Kırşehir Emniyeti'nin gereken hassasiyeti göstererek bu tür dolandırıcılıkların önüne geçmesi tüm milletimizin temennisidir.
Kırşehir Şehit Aileleri Derneği, yasa dışı yollardan Şehit Aileleri adına yardım toplayan dolandırıcılar konusunda vatandaşları uyardı.

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Beşkardeş'in vatandaşların bu tür dolandırıcılara dikkat etmesi gerektiğini belirterek, ''İlimizde şehit ailelerimiz ve şehit çocukları adına yasal olmayan yollardan yardım toplandığı derneğimize ihbar yoluyla bildirilmektedir. Şubesi Ankarada bulunan Şehitlerimiz adlı gazete satışının ise Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden izin alınarak 5 TL makbuz karşılığından satışı yapılmaktadır. Bu tür yardım toplama ve gazete satışı faaliyetleriyle Derneğimizin hiç bir girişimi ve hazırlığı yoktur. Bu tür yardım toplama girişimlerine itibar etmemeniz önemle duyurulur.'' açıklamalarında bulundu. Üst üste gelen şehit haberleri bir taraftan da şehitler üzerinden menfaat sağlamaya çalışan şerefsizlerin türemesi, gerçekten üzüntü verici...Kırşehir Emniyeti'nin gereken hassasiyeti göstererek bu tür dolandırıcılıkların önüne geçmesi tüm milletimizin temennisidir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.