Şehit Ahmet Taş'ın Kardeşlerine Bilgisayar Hediye Edildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2017 - 15:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Ahmet Taş'ın Kardeşlerine Bilgisayar Hediye Edildi

Kayseri'de hain terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit düşen  Piyade Onbaşı Ahmet Taş'ın kardeşleri Burak ve Barış'a bilgisayar hediye edildi. Şehidimizin anne-babası Arzu ve Osman Taş ve şehidimizin kardeşleri Burak ve Barış ile birlikte Çiçekdağ Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Halkbank Kırşehir Şube Müdürü Mehmet Çakmak'ın da yer aldığı programda şehit yakınları ile yakından ilgilenen Vali Necati Şentürk, yapılan sohbetin ardından şehit kardeşlerine dizüstü bilgisayar hediye etti.Şehit yakınlarının hala üzgün oldukları ve şehit acısını hala yüreklerinde yaşadıkları gözlerden kaçmadı.Şehidin kardeşleri Burak ve Barış verilen hediyelerle ilgilenmediler bile.  
Kayseri'de hain terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit düşen  Piyade Onbaşı Ahmet Taş'ın kardeşleri Burak ve Barış'a bilgisayar hediye edildi.

Şehidimizin anne-babası Arzu ve Osman Taş ve şehidimizin kardeşleri Burak ve Barış ile birlikte Çiçekdağ Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Halkbank Kırşehir Şube Müdürü Mehmet Çakmak'ın da yer aldığı programda şehit yakınları ile yakından ilgilenen Vali Necati Şentürk, yapılan sohbetin ardından şehit kardeşlerine dizüstü bilgisayar hediye etti.Şehit yakınlarının hala üzgün oldukları ve şehit acısını hala yüreklerinde yaşadıkları gözlerden kaçmadı.Şehidin kardeşleri Burak ve Barış verilen hediyelerle ilgilenmediler bile.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.