Şehidimizin Cenazesi Kırşehir'e Getiriliyor

GÜNDEM 16.08.2021 - 18:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehidimizin Cenazesi Kırşehir'e Getiriliyor

Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit olan Sağlık Astsubay Yılmaz Tuncer'in cenaze töreni ailenin isteği üzerine Mucur'a bağlı Medetsiz Köyü'nden kaldırılacak.

Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütünün döşediği EYP'nin patlaması sonucu ağır yaralanan Sağlık Astsubay Tuncer Yılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.Anne ve Babası vefat eden şehidimizin Kayseri Kocasinan'da kardeşi ile birlikte ikamet ettiği öğrenilmişti.Kayseri Valiliği'nden alınan ilk bilgide şehidimizin Kayser'de defnedilmesi kararlaştırılmıştı ancak ailenin isteği üzerine şehidimizin cenaze töreni Mucur'a bağlı Medetsiz Köyü'nde yapılacak.Şehit Tuncer Yılmaz öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından anne ve babasının yanına defnedilecek.     DİĞER ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLDU Öte yandan bölücü terör örgütü tarafından döşenen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan diğer askerlerimizin Şehit Üsteğmen İsmail Can Softa ve Uzman Çavuş Cengizhan Kaplan olduğu öğrenildi.Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.  
Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit olan Sağlık Astsubay Yılmaz Tuncer'in cenaze töreni ailenin isteği üzerine Mucur'a bağlı Medetsiz Köyü'nden kaldırılacak.

Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütünün döşediği EYP'nin patlaması sonucu ağır yaralanan Sağlık Astsubay Tuncer Yılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.Anne ve Babası vefat eden şehidimizin Kayseri Kocasinan'da kardeşi ile birlikte ikamet ettiği öğrenilmişti.Kayseri Valiliği'nden alınan ilk bilgide şehidimizin Kayser'de defnedilmesi kararlaştırılmıştı ancak ailenin isteği üzerine şehidimizin cenaze töreni Mucur'a bağlı Medetsiz Köyü'nde yapılacak.Şehit Tuncer Yılmaz öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından anne ve babasının yanına defnedilecek.

 

 

DİĞER ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan bölücü terör örgütü tarafından döşenen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan diğer askerlerimizin Şehit Üsteğmen İsmail Can Softa ve Uzman Çavuş Cengizhan Kaplan olduğu öğrenildi.Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.