Seher Ünsal'dan Dikkat Çeken Ziyaretler

SİYASET 02.04.2021 - 09:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Seher Ünsal'dan Dikkat Çeken Ziyaretler

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , Kırşehir'in 3 önemli STK kuruluşuna peş peşe ziyaretler gerçekleştirdi.Bilindiği gibi Milletvekili Mustafa Kendirli davet edildiği STK çalıştayına katılmamıştı.

Göreve geldiği günden bu yana bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal bu kez Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ticaret Borsasına peş peşe ziyaretler gerçekleştirdi.     Ziyaretlerde ;  Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişinin yapıldığı ve gündeme dair konular görüşüldüği bildirildi.     Seher Ünsal ilgilerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz , Esnaf Odaları Başkanı Bahamettin Öztürk ve Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ile birlikte yönetimlerine tek tek teşekkür etti.     DAVET EDİLEN MUSTAFA KENDİRLİ KATILMAMIŞTI   Söz konusu ziyaretlerin STK çalıştayına davet edildiği halde katılmayan AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'nin açıklamalarının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.Mustafa Kendirli, STK Çalıştayının yapıldığı Ticaret ve Sanayi Odasını CHP'nin arka bahçesi olarak nitelendirmiş ve davet edildiği STK çalıştayına katılmamıştı.Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ticaret ve Sanayi Odası söz konusu iddiayı yalanlayarak Mustafa Kendirli'yi özür dilemeye davet etmişti.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , Kırşehir'in 3 önemli STK kuruluşuna peş peşe ziyaretler gerçekleştirdi.Bilindiği gibi Milletvekili Mustafa Kendirli davet edildiği STK çalıştayına katılmamıştı.

Göreve geldiği günden bu yana bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal bu kez Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ticaret Borsasına peş peşe ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

Ziyaretlerde ;  Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişinin yapıldığı ve gündeme dair konular görüşüldüği bildirildi.

 

 

Seher Ünsal ilgilerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz , Esnaf Odaları Başkanı Bahamettin Öztürk ve Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ile birlikte yönetimlerine tek tek teşekkür etti.

 

 

DAVET EDİLEN MUSTAFA KENDİRLİ KATILMAMIŞTI

 

Söz konusu ziyaretlerin STK çalıştayına davet edildiği halde katılmayan AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'nin açıklamalarının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.Mustafa Kendirli, STK Çalıştayının yapıldığı Ticaret ve Sanayi Odasını CHP'nin arka bahçesi olarak nitelendirmiş ve davet edildiği STK çalıştayına katılmamıştı.Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ticaret ve Sanayi Odası söz konusu iddiayı yalanlayarak Mustafa Kendirli'yi özür dilemeye davet etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.