Sefa Köksal Türkiye Kick Boks Şampiyonu Oldu

SPOR 21.02.2022 - 00:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sefa Köksal Türkiye Kick Boks Şampiyonu Oldu

Dünya Kick-boks şampiyonasında 2. olarak Kırşehir'i gururlandıran Sefa Köksal, Türkiye şampiyonu oldu.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Büyükler Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'nda 64,5 kg finalinde Adana'dan Metiner Sıvacı ile karşılaşan ve Kırşehir Belediyesi adına yarışan Sefa Köksal rakibini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.     EKİCİOĞLU'NDAN TEBRİK Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sefa Köksal için yayınladığı tebrik mesajında, ''Kırşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcumuz Sefa Köksal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Büyükler Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'nda 64,5 kg Finali'nde Adana’dan Metiner Sıvacı’yı yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.Türkiye Şampiyonu olarak Altın Kemerin sahibi olan sporcumuz Sefa Köksal’ı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.
Dünya Kick-boks şampiyonasında 2. olarak Kırşehir'i gururlandıran Sefa Köksal, Türkiye şampiyonu oldu.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Büyükler Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'nda 64,5 kg finalinde Adana'dan Metiner Sıvacı ile karşılaşan ve Kırşehir Belediyesi adına yarışan Sefa Köksal rakibini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

 

 

EKİCİOĞLU'NDAN TEBRİK

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sefa Köksal için yayınladığı tebrik mesajında, ''Kırşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcumuz Sefa Köksal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Büyükler Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'nda 64,5 kg Finali'nde Adana’dan Metiner Sıvacı’yı yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.Türkiye Şampiyonu olarak Altın Kemerin sahibi olan sporcumuz Sefa Köksal’ı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.