Seçim Süreci Yaklaştı Mustafa Yılmaz Adaylığını Açıkladı

EKONOMİ 16.10.2021 - 11:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Seçim Süreci Yaklaştı Mustafa Yılmaz Adaylığını Açıkladı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaaz, yaklaşan olağan genel kurul öncesi tekrar aday olduğunu açıkladı.

Selahattin Ekicioğlu'nun Belediye Başkanlığı için görevden ayrılmasının ardından yönetim kurulu tarafından Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na seçilen Mustafa Yılmaz yaklaşan olağan genel kurul öncesi aday olduğunu açıkladı. Ticaret ve Sanayi Odaları'nın 2022 yılı Nisan-Mayıs aylarında ya da kuvvetle muhtemel 2022 yılı Ekim-Kasım aylarında olağan genel seçim sürecine gireceğini belirten Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz , ''Odamızda faaliyet gösteren 12 meslek grubu içerisinde seçilme yeterliliğini kazanmış üyelerimizde kayıtlı oldukları gruplarında meslektaşlarını temsil edebilmek adına tatlı bir yarışa gireceklerdir. Grubunda seçilerek meclis üyesi olan üyelerimiz tamamen gönüllülük esasına dayanan, hiçbir maddi getirisi olmayan ve yeri geldiğinde işlerinden, ailelerinden feragat ederek şehrimize hizmet edebilme gayretinin tatlı hazzını yaşayacaktır.Ben de şahsım adına yukarıdaki duygu düşüncelerle, yine hem meslek grubumdan meclis üyeliğine, hem de 3 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu tüm saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmak isterim.Her ne kadar seçime daha uzun bir sürecin olması ihtimal dahilinde olsa da, şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diler sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde bir seçim olmasını gönülden temenni ederim.'' diyerek başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaaz, yaklaşan olağan genel kurul öncesi tekrar aday olduğunu açıkladı.

Selahattin Ekicioğlu'nun Belediye Başkanlığı için görevden ayrılmasının ardından yönetim kurulu tarafından Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na seçilen Mustafa Yılmaz yaklaşan olağan genel kurul öncesi aday olduğunu açıkladı.

Ticaret ve Sanayi Odaları'nın 2022 yılı Nisan-Mayıs aylarında ya da kuvvetle muhtemel 2022 yılı Ekim-Kasım aylarında olağan genel seçim sürecine gireceğini belirten Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz , ''Odamızda faaliyet gösteren 12 meslek grubu içerisinde seçilme yeterliliğini kazanmış üyelerimizde kayıtlı oldukları gruplarında meslektaşlarını temsil edebilmek adına tatlı bir yarışa gireceklerdir. Grubunda seçilerek meclis üyesi olan üyelerimiz tamamen gönüllülük esasına dayanan, hiçbir maddi getirisi olmayan ve yeri geldiğinde işlerinden, ailelerinden feragat ederek şehrimize hizmet edebilme gayretinin tatlı hazzını yaşayacaktır.Ben de şahsım adına yukarıdaki duygu düşüncelerle, yine hem meslek grubumdan meclis üyeliğine, hem de 3 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu tüm saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmak isterim.Her ne kadar seçime daha uzun bir sürecin olması ihtimal dahilinde olsa da, şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diler sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde bir seçim olmasını gönülden temenni ederim.'' diyerek başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.