Şanlıurfa'dan Kırşehir'e Acı Haber

DİĞER 28.07.2020 - 16:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şanlıurfa'dan Kırşehir'e Acı Haber

Şanlurfa'da görev yapan Kırşehirli Teğmen Caner Dadak (26) geçirdiği trafik kazası sonucu eşhit oldu.

Kaza, dün gece saatlerinde Şanlıurfa Siverek-Adıyaman karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Bucak Mahallesi'nde bulunan karakolda görevli Teğmen Caner Dadak (26) , görev yerine gittiği sırada kontrolünü kaybettiği otomobilin devrilmesiyle yaşamını yitirdi.     Dadak için bugün Abdulkadir Geylani Camisi'nde tören düzenlendi. Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Jandarma Komutanı Sabri Kirişçi ile silah arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Dadak'ın özgeçmişi okunup, saygı duruşunda bulunuldu.Yapılan resmi törenin ardından Dadak'ın cenazesi memleketi Kırşehir'e uğurlandı.     Teğmen Caner Dadak'ın cenazesi Kaman'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından defnedilecek.Kırşehir Haber Türk olarak şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Şanlurfa'da görev yapan Kırşehirli Teğmen Caner Dadak (26) geçirdiği trafik kazası sonucu eşhit oldu.

Kaza, dün gece saatlerinde Şanlıurfa Siverek-Adıyaman karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Bucak Mahallesi'nde bulunan karakolda görevli Teğmen Caner Dadak (26) , görev yerine gittiği sırada kontrolünü kaybettiği otomobilin devrilmesiyle yaşamını yitirdi.

 

 

Dadak için bugün Abdulkadir Geylani Camisi'nde tören düzenlendi. Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Jandarma Komutanı Sabri Kirişçi ile silah arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Dadak'ın özgeçmişi okunup, saygı duruşunda bulunuldu.Yapılan resmi törenin ardından Dadak'ın cenazesi memleketi Kırşehir'e uğurlandı.

 

 

Teğmen Caner Dadak'ın cenazesi Kaman'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından defnedilecek.Kırşehir Haber Türk olarak şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.