Şanal Kırşehir'den Yeni Bir Hizmet Noktası Daha...

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2016 - 10:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şanal Kırşehir'den Yeni Bir Hizmet Noktası Daha...

Şanal Kırşehir firması, hem filosuyla hem de yeni hizmet noktalarıyla büyümeye devam ediyor. Kırşehir'in en büyük problemlerinden birisi de yerli firmaların ulusal ve yabancı firmalar karşısında rekabet edememesi.Kırşehir'de yıllarca hizmet veren Mermerler otobüs firması bu rekabetten nasibini alanlardan.Yerli firmaların bu rekabette galip çıkmaları için değişim ve yenilik içerisine girmeleri ise kaçınılmaz. Şanal Kırşehir firması ise bu rekabeti kendisi için fırsata dönüştürmüş durumda.Filosunun %90'nını tamamen yenileyen firma hizmet noktalarını da sürekli artırıyor.Türkiye genelinde 32 istasyon ve ofisiyle hizmet veren firma, Mucur İlçesinde yeni istasyonuyla hizmet vermeye başladı. Firma yolculara daha konforlu hizmet vermek için koltuklarını daha büyük ve 2+1 haline getirdi.Yolcu yakınları, aracın nerede olduğunu takip edebilsin diye internet sitesi üzerinden araç takip hizmeti de verilmeye başlanmış. Araç koltukları hem daha büyük hem de dev ekran ile daha donanımlı hale getirilmiş.
Şanal Kırşehir firması, hem filosuyla hem de yeni hizmet noktalarıyla büyümeye devam ediyor.

Kırşehir'in en büyük problemlerinden birisi de yerli firmaların ulusal ve yabancı firmalar karşısında rekabet edememesi.Kırşehir'de yıllarca hizmet veren Mermerler otobüs firması bu rekabetten nasibini alanlardan.Yerli firmaların bu rekabette galip çıkmaları için değişim ve yenilik içerisine girmeleri ise kaçınılmaz.

Şanal Kırşehir firması ise bu rekabeti kendisi için fırsata dönüştürmüş durumda.Filosunun %90'nını tamamen yenileyen firma hizmet noktalarını da sürekli artırıyor.Türkiye genelinde 32 istasyon ve ofisiyle hizmet veren firma, Mucur İlçesinde yeni istasyonuyla hizmet vermeye başladı.

Firma yolculara daha konforlu hizmet vermek için koltuklarını daha büyük ve 2+1 haline getirdi.Yolcu yakınları, aracın nerede olduğunu takip edebilsin diye internet sitesi üzerinden araç takip hizmeti de verilmeye başlanmış. Araç koltukları hem daha büyük hem de dev ekran ile daha donanımlı hale getirilmiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.