Şampiyonluk sevinci Kırşehir'de meşalelerle kutlandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2017 - 22:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şampiyonluk sevinci Kırşehir'de meşalelerle kutlandı

Beşiktaş’ın Gaziantep’te oynadığı ve 4-0’lık skorla şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından Kırşehir çarşı taraftar gurubu Cacabey Meydanında meşaleler yakarak marşlar söyledi. Gazitantep’te oynanan maçın bitiş düdüğü ile birlikte Beşiktaş taraftarı Cacabey Meydanına gelerek meşaleler yaktı. Marşların söylendiği kutlamalar hakkında konuşan Kırşehir çarşı gurubu lideri Samet Dağıstan, Beşiktaş’ın ligi galip bitirmesinin mutluluğunu yaşadıklarını yeni dönemde de şampiyonlar liginde başarı elde edeceklerini söyledi. Beşiktaşlı taraftarların Cacabey Meydanındaki meşale gösterisine birçok taraftar da düzenledikleri konvoyla destek verdi.
Beşiktaş’ın Gaziantep’te oynadığı ve 4-0’lık skorla şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından Kırşehir çarşı taraftar gurubu Cacabey Meydanında meşaleler yakarak marşlar söyledi.

Gazitantep’te oynanan maçın bitiş düdüğü ile birlikte Beşiktaş taraftarı Cacabey Meydanına gelerek meşaleler yaktı.

Marşların söylendiği kutlamalar hakkında konuşan Kırşehir çarşı gurubu lideri Samet Dağıstan, Beşiktaş’ın ligi galip bitirmesinin mutluluğunu yaşadıklarını yeni dönemde de şampiyonlar liginde başarı elde edeceklerini söyledi.

Beşiktaşlı taraftarların Cacabey Meydanındaki meşale gösterisine birçok taraftar da düzenledikleri konvoyla destek verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.