Süper Lig Şampiyonu Başakşehir Oldu

SPOR 19.07.2020 - 23:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Süper Lig Şampiyonu Başakşehir Oldu

Türkiye Süper Lig’te 33. Hafta maçlarının ardından ikinci Trabzonspor’un önünde yer alan Başakşehir Kulübü şampiyonluğunu ilan etti.

Başakşehir bu hafta kendi evinde Kayserispor’u ağırladı. Ancak Trabzonspor’un Konyaspor'a 4-3 yenilmesiyle şampiyon olmayı garantiledi. Başakşehir bu sonuçla Süper Lig’in şampiyonluk kazanan 6. takımı oldu. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeyken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle kurulan Başakşehir Spor Kulübü şampiyon olmasının ardından Erdoğan’ın da hayalini gerçekleştirmiş oldu. Cumhurbaşkanı geçen yıl yaptığı açıklamada, "Ben rahatım. Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum.Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş” ifadesini kullanmıştı. ELEKTRİKLER KESİLDİ Öte yandan Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan Medipol Başakşehir - Hes Kablo Kayserispor maçında elektrikler iki kez kesildi. Stadyum karanlığa büründü.Şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir'in Hes Kablo Kayserispor’u ağırladığı mücadelenin 66’ncı dakikasında ve 80. dakikasında stat ışıkları söndü. Elektriğin kesildiği anda hakem Ali Şansalan da su molası verdi.
Türkiye Süper Lig’te 33. Hafta maçlarının ardından ikinci Trabzonspor’un önünde yer alan Başakşehir Kulübü şampiyonluğunu ilan etti.

Başakşehir bu hafta kendi evinde Kayserispor’u ağırladı. Ancak Trabzonspor’un Konyaspor'a 4-3 yenilmesiyle şampiyon olmayı garantiledi. Başakşehir bu sonuçla Süper Lig’in şampiyonluk kazanan 6. takımı oldu.

Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeyken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle kurulan Başakşehir Spor Kulübü şampiyon olmasının ardından Erdoğan’ın da hayalini gerçekleştirmiş oldu.

Cumhurbaşkanı geçen yıl yaptığı açıklamada, "Ben rahatım. Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum.Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş” ifadesini kullanmıştı.

ELEKTRİKLER KESİLDİ

Öte yandan Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan Medipol Başakşehir - Hes Kablo Kayserispor maçında elektrikler iki kez kesildi. Stadyum karanlığa büründü.Şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir'in Hes Kablo Kayserispor’u ağırladığı mücadelenin 66’ncı dakikasında ve 80. dakikasında stat ışıkları söndü. Elektriğin kesildiği anda hakem Ali Şansalan da su molası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.