Sakın Buraya Girmeyin 3 KM İçin 48 TL Para Alıyorlar

YAŞAM 10.09.2020 - 20:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sakın Buraya Girmeyin 3 KM İçin 48 TL Para Alıyorlar

Yap-İşlet-Devret kapsamında yapılarak hizmete sokulan Ankara-Niğde Otoyolundaki fahiş ücretler vatandaşı isyan ettirdi.

    Ankara-Niğde arasındaki mesafeyi 220 KM'ye indiren Ankara-Niğde Otoyolu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılmıştı.Otobanın kullanım ücreti ise 115 TL olarak belirlenmişti.Otoyolun kullanım ücreti vatandaşı da ikiye böldü.Bazı vatandaşlar ücretin uygun olduğunu belirtirken bazıları ise 115 TL'yi fahiş bulduklarını belirtti.   ''SAKIN BURAYA GİRMEYİN'' Otoyolun Şereflikoçhisar'da bulunan gişelerine gelen bir vatandaş 48 TL ücret istenince isyan etti.Cep telefonuyla çektiği görüntülerde vatandaş , '' Sakın buraya girmeyin , köylerden buraya girmeyin 3 Km için 48 TL para alıyorlar.Acıkuyu'dan adam köyünden çıkıyor ve mecburi buraya girmek zorunda.   ''KIRŞEHİR'İN TİCARETİNİ CANLANDIRACAK''   Kırşehir'in AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli Kırşehir'in 38 km uzağından geçen yol için , ''Kırşehir'in ticaretini canlandıracak'' ifadelerini kullanmıştı.
Yap-İşlet-Devret kapsamında yapılarak hizmete sokulan Ankara-Niğde Otoyolundaki fahiş ücretler vatandaşı isyan ettirdi.

 

 

Ankara-Niğde arasındaki mesafeyi 220 KM'ye indiren Ankara-Niğde Otoyolu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılmıştı.Otobanın kullanım ücreti ise 115 TL olarak belirlenmişti.Otoyolun kullanım ücreti vatandaşı da ikiye böldü.Bazı vatandaşlar ücretin uygun olduğunu belirtirken bazıları ise 115 TL'yi fahiş bulduklarını belirtti.

 

''SAKIN BURAYA GİRMEYİN''

Otoyolun Şereflikoçhisar'da bulunan gişelerine gelen bir vatandaş 48 TL ücret istenince isyan etti.Cep telefonuyla çektiği görüntülerde vatandaş , '' Sakın buraya girmeyin , köylerden buraya girmeyin 3 Km için 48 TL para alıyorlar.Acıkuyu'dan adam köyünden çıkıyor ve mecburi buraya girmek zorunda.

 

''KIRŞEHİR'İN TİCARETİNİ CANLANDIRACAK''

 

Kırşehir'in AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli Kırşehir'in 38 km uzağından geçen yol için , ''Kırşehir'in ticaretini canlandıracak'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.