Sakarya'da Evinde Ölü Bulunan Buğra Çakır Kırşehir'de Defnedildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2016 - 17:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sakarya'da Evinde Ölü Bulunan Buğra Çakır Kırşehir'de Defnedildi

Sakarya'nın Ferizli ilçesindeki evinde ölü halde bulunan 25 yaşındaki Buğra Çakır’ın cenazesi memleketinde defnedildi.   Sakarya'nın Ferizli İlçesinde evinde ölü halde bulunan Buğra Çakır’ın cezaevinde yatan ağabeyi A.Ç.'nin cenaze törenine katılabilmesi için cezaevinden izin alındı. İstanbul’da yapılan otopsi sonrası cenazesi Kırşehir’e gönderilen Buğra Çakır için Cacabey Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Önceki gün Sakarya'nın Ferizli ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, haber alamayan arkadaşları 25 yaşındaki Buğra Çakır'ın evine polis ekipleri ile birlikte gitmiş ve çilingir yardımı ile açılan evde Buğra Çakır'ın cesedi ile karşılaşmıştı.
Sakarya'nın Ferizli ilçesindeki evinde ölü halde bulunan 25 yaşındaki Buğra Çakır’ın cenazesi memleketinde defnedildi.

  Sakarya'nın Ferizli İlçesinde evinde ölü halde bulunan Buğra Çakır’ın cezaevinde yatan ağabeyi A.Ç.'nin cenaze törenine katılabilmesi için cezaevinden izin alındı. İstanbul’da yapılan otopsi sonrası cenazesi Kırşehir’e gönderilen Buğra Çakır için Cacabey Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Önceki gün Sakarya'nın Ferizli ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, haber alamayan arkadaşları 25 yaşındaki Buğra Çakır'ın evine polis ekipleri ile birlikte gitmiş ve çilingir yardımı ile açılan evde Buğra Çakır'ın cesedi ile karşılaşmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.