SAKAL-I ŞERİF’E KÜLLİYE ALANINDA İLGİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2016 - 15:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

SAKAL-I ŞERİF’E KÜLLİYE ALANINDA İLGİ

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında sakal-ı şerif, Ahi Külliyesi alanında sergilendi. Külliye alanı sakal-ı şerif-i görmek isteyenler tarafından tıklım tıklım dolarken Hilye-i Şerif sergisi de ilgi ile takip edildi. Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, İl Başkanı Mustafa Kendirli, İl Müftüsü Mehmet Şahin ve stk temsilcilerinin katılımı ile Hilye-i Şerif sergisi gezilirken protokol sakal-ı şerif’i öperek dua etti. Etkinlikler kapsamında Nihat Hatipoğlu’da Kırşehir’e gelerek konferans verecek.
Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında sakal-ı şerif, Ahi Külliyesi alanında sergilendi.

Külliye alanı sakal-ı şerif-i görmek isteyenler tarafından tıklım tıklım dolarken Hilye-i Şerif sergisi de ilgi ile takip edildi. Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, İl Başkanı Mustafa Kendirli, İl Müftüsü Mehmet Şahin ve stk temsilcilerinin katılımı ile Hilye-i Şerif sergisi gezilirken protokol sakal-ı şerif’i öperek dua etti.

Etkinlikler kapsamında Nihat Hatipoğlu’da Kırşehir’e gelerek konferans verecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.