Sağlıklı Kentleşme Protokolü

GÜNDEM 05.09.2022 - 11:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlıklı Kentleşme Protokolü

Kırşehir Belediyesi ile İnşaat Mühendisleri Odası arasında çok sayıda konu başlıklı protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve İnşaat Mühendisleri Odası Kırşehir Temsilciliği ile sağlıklı kentleşme, toplumcu yerel yönetim, nitelikli inşaat mühendisliği, kültürel, tarihi ve doğal çevre varlıklarının yaşatılarak korunması ve geliştirilmesi için teknik, kültürel, toplumsal dayanışma ve işbirliği protokolü imzaladı.   “Amacımız Kırşehirli hemşehrilerimize sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmaktır.” diyen Başkan Ekicioğlu, şunları ifade etti:   “Kırşehir Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Kırşehir Temsilciliği arasında sağlıklı kentleşme, toplumcu yerel yönetim, nitelikli inşaat mühendisliği, kültürel, tarihi ve doğal çevre varlıklarının yaşatılarak korunması ve geliştirilmesi için teknik, kültürel, toplumsal dayanışma ve işbirliği protokolü imzaladık.   Bu protokol çerçevesinde sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma faaliyeti için gerekli olan İnşaat Mühendisliği hizmetlerinin meslek odaları ile yerel yönetim arasında teknik işbirliği sağlamak, katılımcı bir sürecin inşasını hayata geçirmek ve nitelikli İnşaat Mühendisliğini toplumla buluşması, toplum yararına sağlıklı, güvenli, yönetmeliklere uygun, nitelikli, depreme dayanıklı bina yapımı ve İnşaat Mühendisliği alanına giren konularda gerekli çalışmaları dayanışma içerisinde yerine getirilmesinin kurallarını belirlemektir.   Biz, Kırşehir Belediyesi olarak Kırşehir’in sağlıklı ve nitelikli yapılaşma ile kültürel, tarihi ve doğal çevresinin de korunması noktasında böylesi bir protokolün önemli olduğunu düşünüyoruz.   İnşaat Mühendisleri Odası Kırşehir Temsilciliği Başkanı İbrahim Haluk Türedi ile Başkan Yardımcıları Ali Atik ve Anıl Güler’e duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Protokol Kırşehir’imize hayırlı olsun.”
Kırşehir Belediyesi ile İnşaat Mühendisleri Odası arasında çok sayıda konu başlıklı protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve İnşaat Mühendisleri Odası Kırşehir Temsilciliği ile sağlıklı kentleşme, toplumcu yerel yönetim, nitelikli inşaat mühendisliği, kültürel, tarihi ve doğal çevre varlıklarının yaşatılarak korunması ve geliştirilmesi için teknik, kültürel, toplumsal dayanışma ve işbirliği protokolü imzaladı.

 

“Amacımız Kırşehirli hemşehrilerimize sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmaktır.” diyen Başkan Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Kırşehir Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Kırşehir Temsilciliği arasında sağlıklı kentleşme, toplumcu yerel yönetim, nitelikli inşaat mühendisliği, kültürel, tarihi ve doğal çevre varlıklarının yaşatılarak korunması ve geliştirilmesi için teknik, kültürel, toplumsal dayanışma ve işbirliği protokolü imzaladık.

 

Bu protokol çerçevesinde sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma faaliyeti için gerekli olan İnşaat Mühendisliği hizmetlerinin meslek odaları ile yerel yönetim arasında teknik işbirliği sağlamak, katılımcı bir sürecin inşasını hayata geçirmek ve nitelikli İnşaat Mühendisliğini toplumla buluşması, toplum yararına sağlıklı, güvenli, yönetmeliklere uygun, nitelikli, depreme dayanıklı bina yapımı ve İnşaat Mühendisliği alanına giren konularda gerekli çalışmaları dayanışma içerisinde yerine getirilmesinin kurallarını belirlemektir.

 

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak Kırşehir’in sağlıklı ve nitelikli yapılaşma ile kültürel, tarihi ve doğal çevresinin de korunması noktasında böylesi bir protokolün önemli olduğunu düşünüyoruz.

 

İnşaat Mühendisleri Odası Kırşehir Temsilciliği Başkanı İbrahim Haluk Türedi ile Başkan Yardımcıları Ali Atik ve Anıl Güler’e duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Protokol Kırşehir’imize hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.