Sağlık Personeline Darp : Korkunç İddia

SAĞLIK 04.01.2022 - 14:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Personeline Darp : Korkunç İddia

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hasta kaydı veren personel kimlik istediği için darp edildi.Sağlık personelini döven kişinin Başhehekim Ali Güneş'in yakını olduğu iddia edildi.

İddiaya göre ;  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ali Güneş'in komşusu ve yakın arkadaşı olan kişi eşini muayene ettirmek için göz polikliniğine geldi.Burada kayıt alan B.Ç. isimli görevli , hastanın kimliğini istedi.Hastanın eşi ise ''Sen benden nasıl kimlik istersin diyerek personele saldırdı.Olayın üzerine beyaz kodu ile alarm verildi ve olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi gönderildi.Görgü tanıkları, hasta yakınının, B.Ç. isimli sağlık personelinin boğazını sıktığını ve darp ettiğini ileri sürdü.Ancak yine iddiaya göre; darp raporu düzenlenmeyen B.Ç. isimli personele izin verilerek evine gönderildi.   ''ARKAMDA KİMSEM YOK BEN NE YAPACAĞIM'' Darp edilen sağlık personelinin sevgi evlerinde büyüdüğü ve ailesinin olmadığı ortaya çıktı.Yaklaşık 3 yıldır hastanede çalıştığı öğrenilen B.Ç.'nin olay sonrasında çok üzgün olduğu ve sürekli olarak ''arkamda kimsem yok ben ne yapayım'' diyerek ağladığı öğrenildi.Olayın ardından Başhekim Ali Güneş'in yakını olduğu iddia edilen kişi ile ilgili hiçbir işlem yapılmadığı ve tarafların bu şekilde evlerine gönderildiği ileri sürüldü.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hasta kaydı veren personel kimlik istediği için darp edildi.Sağlık personelini döven kişinin Başhehekim Ali Güneş'in yakını olduğu iddia edildi.

İddiaya göre ;  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ali Güneş'in komşusu ve yakın arkadaşı olan kişi eşini muayene ettirmek için göz polikliniğine geldi.Burada kayıt alan B.Ç. isimli görevli , hastanın kimliğini istedi.Hastanın eşi ise ''Sen benden nasıl kimlik istersin diyerek personele saldırdı.Olayın üzerine beyaz kodu ile alarm verildi ve olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi gönderildi.Görgü tanıkları, hasta yakınının, B.Ç. isimli sağlık personelinin boğazını sıktığını ve darp ettiğini ileri sürdü.Ancak yine iddiaya göre; darp raporu düzenlenmeyen B.Ç. isimli personele izin verilerek evine gönderildi.

 

''ARKAMDA KİMSEM YOK BEN NE YAPACAĞIM''

Darp edilen sağlık personelinin sevgi evlerinde büyüdüğü ve ailesinin olmadığı ortaya çıktı.Yaklaşık 3 yıldır hastanede çalıştığı öğrenilen B.Ç.'nin olay sonrasında çok üzgün olduğu ve sürekli olarak ''arkamda kimsem yok ben ne yapayım'' diyerek ağladığı öğrenildi.Olayın ardından Başhekim Ali Güneş'in yakını olduğu iddia edilen kişi ile ilgili hiçbir işlem yapılmadığı ve tarafların bu şekilde evlerine gönderildiği ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.