Sağlık Çalışanlarının Moral ve Motivasyonu İçin Açık Büfe Etkinliği

SAĞLIK 03.03.2021 - 23:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Çalışanlarının Moral ve Motivasyonu İçin Açık Büfe Etkinliği

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık personellerinin moral ve motivasyonunu artırmak için öğle yemeğinde açık büfe etkinliği düzenlendi.

Yapılan etkinliğe ise Hastane Başhekimi  Yahya Şahin, Başhekim Yardımcıları Halim Koçpınar ve İbrahim Üntan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Alan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik, Müdür Yardımcıları Nevzat Kurt, Serap Atak, Mesut Gündoğdu, İlkay Tekin, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Türk Sağlık-Sen Başkanı Kazım Kağan Karagül ve sağlık personelleri katıldı.     Öğle yemeğinin yanında açık büfe olarak sigara böreği, mercimek köfte, tatlı, patates salatası ve meyvelerden oluşan ürünler sağlık çalışanlarına ikram edildi.     Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Şahin, her şeyin en güzeline layık olan sağlık çalışanlarına bu tür etkinlikleri her hafta yapmayı planladıklarını söyledi.Sağlık çalışanlarıyla bir bir görüşen Başhekim Şahin, teşekkürleri kabul etti.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık personellerinin moral ve motivasyonunu artırmak için öğle yemeğinde açık büfe etkinliği düzenlendi.

Yapılan etkinliğe ise Hastane Başhekimi  Yahya Şahin, Başhekim Yardımcıları Halim Koçpınar ve İbrahim Üntan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Alan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik, Müdür Yardımcıları Nevzat Kurt, Serap Atak, Mesut Gündoğdu, İlkay Tekin, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Türk Sağlık-Sen Başkanı Kazım Kağan Karagül ve sağlık personelleri katıldı.

 

 

Öğle yemeğinin yanında açık büfe olarak sigara böreği, mercimek köfte, tatlı, patates salatası ve meyvelerden oluşan ürünler sağlık çalışanlarına ikram edildi.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Şahin, her şeyin en güzeline layık olan sağlık çalışanlarına bu tür etkinlikleri her hafta yapmayı planladıklarını söyledi.Sağlık çalışanlarıyla bir bir görüşen Başhekim Şahin, teşekkürleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.