Sağlık Bakanlığı'ndan Kırşehir'e Yeni Ambulanslar

SAĞLIK 06.07.2021 - 20:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Bakanlığı'ndan Kırşehir'e Yeni Ambulanslar

Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir'e 5 adet ambulans gönerildi.

Vali İbrahim Akın, ambulansların hizmete sunulması nedeniyle düzenlenen teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada ambulansların ihtiyaç duyulan İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve İlçe Komuta Merkezlerinde kullanılacağını söyledi. Kırşehir'e tahsis edilen 5 yeni ambulansın ilimizde yürütülmekte olan sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artıracağına inandığını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın; “Bilindiği gibi uzun süredir Koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Salgın sürecinde sağlık hizmetlerinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşıldı. Ülkemizde sağlık çalışanlarımız salgınla mücadele döneminde sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza sunumu konusunda örnek bir tutum sergilediler. Bu hizmetlerinin sunumunda her türlü teknik donanımın yanı sıra ambulansların yeri de çok önemliydi. Sağlık Bakanlığımızca ilimize tahsis edilen tam donanımlı 5 ambulansı bugün teslim aldık ve ihtiyaç duyulan birimlerimize sevk ediyoruz.  İlimize gönderilen ambulansların 2’si Kaman, 1’i Akpınar, 1’i Akçakent İlçe Ambulans Komuta Merkezlerinde; 1 tanesi ise İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde kullanılacak. Her türlü tıbbi cihazlarla donatılmış ambulansların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.     Ambulansların Teslim Töreni, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut’un ambulanslar ve araç filosu hakkında katılımcılara bilgiler vermesi ile sona erdi. 
Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir'e 5 adet ambulans gönerildi.

Vali İbrahim Akın, ambulansların hizmete sunulması nedeniyle düzenlenen teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada ambulansların ihtiyaç duyulan İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve İlçe Komuta Merkezlerinde kullanılacağını söyledi.

Kırşehir'e tahsis edilen 5 yeni ambulansın ilimizde yürütülmekte olan sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artıracağına inandığını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın; “Bilindiği gibi uzun süredir Koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Salgın sürecinde sağlık hizmetlerinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşıldı. Ülkemizde sağlık çalışanlarımız salgınla mücadele döneminde sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza sunumu konusunda örnek bir tutum sergilediler. Bu hizmetlerinin sunumunda her türlü teknik donanımın yanı sıra ambulansların yeri de çok önemliydi. Sağlık Bakanlığımızca ilimize tahsis edilen tam donanımlı 5 ambulansı bugün teslim aldık ve ihtiyaç duyulan birimlerimize sevk ediyoruz.  İlimize gönderilen ambulansların 2’si Kaman, 1’i Akpınar, 1’i Akçakent İlçe Ambulans Komuta Merkezlerinde; 1 tanesi ise İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde kullanılacak. Her türlü tıbbi cihazlarla donatılmış ambulansların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Ambulansların Teslim Töreni, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut’un ambulanslar ve araç filosu hakkında katılımcılara bilgiler vermesi ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.