Sağlık Bakanı Koca , ''Vaka Sayısındaki Artış Hız Olarak Azalıyor

13.04.2020 - 19:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Bakanı Koca , ''Vaka Sayısındaki Artış Hız Olarak Azalıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarınını ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca13 Nisan 2020'ye ait son verileri açıkladı.

Türkiye’de ilk vakası 11 Mart'ta görülen corona virüsü, can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugünkü vaka sayısının 4 bin 93, vefat sayısının da 98 olduğunu duyurdu. Böylece corona virüsü nedeniyle Türkiye'deki toplam vaka sayısı 61 bin 49, toplam vefat sayısı da bin 296 oldu. VAKA SAYISINDAKİ ARTIŞ HIZ OLARAK AZALIYOR Bakan Koca, ''Test sayımız yakında 500 bine ulaşacak. Artan test sayısına kıyasla beklenen vaka sayısındaki artış, hız olarak azalmaktadır. Erken tanı ve tedavi, iyileşen hasta sayımızı artırıyor. '' ifadelerini kullandı.   98 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ Corona virüsü nedeniyle bugün 98 kişinin daha hayatını kaybettiğini ifade eden Koca, iyileşen hasta sayısının da 3 bin 957’ye yükseldiğini duyurdu. Açıklanan bu son verilerin ardından Türkiye’deki toplam vaka sayısı 61 bin 49, toplam vefat sayısı da bin 296 oldu.      
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarınını ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca13 Nisan 2020'ye ait son verileri açıkladı.

Türkiye’de ilk vakası 11 Mart'ta görülen corona virüsü, can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugünkü vaka sayısının 4 bin 93, vefat sayısının da 98 olduğunu duyurdu. Böylece corona virüsü nedeniyle Türkiye'deki toplam vaka sayısı 61 bin 49, toplam vefat sayısı da bin 296 oldu.

VAKA SAYISINDAKİ ARTIŞ HIZ OLARAK AZALIYOR

Bakan Koca, ''Test sayımız yakında 500 bine ulaşacak. Artan test sayısına kıyasla beklenen vaka sayısındaki artış, hız olarak azalmaktadır. Erken tanı ve tedavi, iyileşen hasta sayımızı artırıyor. '' ifadelerini kullandı.

 

98 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Corona virüsü nedeniyle bugün 98 kişinin daha hayatını kaybettiğini ifade eden Koca, iyileşen hasta sayısının da 3 bin 957’ye yükseldiğini duyurdu.

Açıklanan bu son verilerin ardından Türkiye’deki toplam vaka sayısı 61 bin 49, toplam vefat sayısı da bin 296 oldu.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.